Miért is lettünk SelfieBox rajongók?

Volt egyszer egy esküvő… a mi esküvőnk 🙂 Mindenképp szerettük volna egyedivé és felettébb szórakoztatóvá tenni, így elkezdtünk ötletelni, mivel is tudnák feldobni a várva várt eseményt. Természetesen olyan lehetőségek jöhettek csak szóba, amelyek nem csak minket, mint ifjúpárt, hanem a vendégsereget is szórakoztatja… és így született meg a döntés egy selfiegép mellett 🙂

Az esküvő és a hatalmas party után eldöntöttük, hogy ezt az örömöt, vidámságot, a jó hangulatot eljuttatjuk mindenkinek, így létre hoztuk a MY SELFIEBOX-ot. 

A MY SELFIEBOX előnye, hogy rugalmas, exkluzív és a legtöbb szolgáltatás és kiegészítő mind ingyenes. Így igaz, nem kell fizetned külön a háttérért, a tervezésért, a digitális mentésért, sőt 3-4 fotó/sablon esetén a nyomtatás is korlátlan minden csomagban.

Legyen esküvő, legyen céges rendezvény vagy legyen akár csak egy házibuli, a selfiebox a tökéletes választás a számodra 🙂

Hogy mit is garantál a Selfie Mirror és a Selfie Box?

• A selfiebox egy mágnes, mely maga köré gyűjti az embereket.
• A selfie mirror egy exkluzív fotós, aki minden percben a rendelkezésedre áll
• A selfiebox / selfie tükör egy szórakoztató program, ami mindenkit – kortól és nemtől függetlenül – lenyűgöz és elvarázsol

A nyomtatott képek tökéletes kézzelfogható ajándékok a vendégek számára, így biztos, hogy a Ti nagy napotok számukra is örökre emlékezetes marad.
Az emlékkönyvbe beragasztott képek és hátrahagyott üzenetek segítségével bármikor fel tudjátok idézni és újra átélni az esküvőtök, bulitok pillanatát!

Számunkra fontos, hogy az esküvő és a rendezvény tökéletesen sikerüljön, ezért mindig a legkorszerűbb eszközöket és technológiákat használjunk, így nálunk nem csak selfiebox-ot, hanem selfie tükröt (selfie mirror) is bérelhetsz az alkalomra.

Hogy mit is kell tenned?

Csak írj nekünk vagy hívj minket és már ott is vagyunk a fotó boxxal, hogy a jókedvet a csúcsra emeljük.
Jelenleg életünk nagy részét Győrben és Szombathelyen töltjük, ezért ezekben a városokban még kiszállítási díjjal sem kell számolnod.

Fotobox / Selfie Tükör bérlés

A Selfiebox és Selfie Tükör bérlése nem csak Magyarország, hanem a szomszédos országokban is lehetséges.
Ha a SelfieBox / Selfie Mirror bérlése Győrben vagy Szombathelyen történik a kiszállási díjat mi álljuk 🙂