Jókedv

Bármelyik csomagunkat is választod, mi garantáljuk a jó kedvet és a mosolyt. Cégünk által kínált fotógép mosolyt csal a résztvevők és vendégek arcára és segítségként is szolgálhat, ha félnétek attól, hogy a bulin ellaposodik a hangulat vagy éppen egy holtidőt kell kitölteni.

smiley
kisspng-tripod-camera-vector-simple-camera-5aae61e468a882.6913593615213777644287

SelfieBox és Selfie tükör

Igen, a fotobox és fotó tükör nélkülözhetetlen eleme csomagnak, a MYSELFIEBOX és MY SELFIE MIRROR nélkül útnak sem indulunk 🙂
A selfiebox-ban lévő program vendégek általi felülete magyar nyelvű, így fiatal és idős egyaránt könnyedén tudja használni 🙂

Nyomtatás és újranyomtatás

A képeket a selfiegép a helyszínen azonnal kinyomtatja. Nincs limit és nincs korlátozás, a fényképek számának csak a felejthetetlen hangulat szabhat határt* 🙂

Egy képet szeretnél újra nyomtatni? Nem akadály, a fotóautomata által készített képeket a rendelkezésedre bocsájtjuk és igény esetén újra is tudjuk nyomtatni.

(*a korlátlan nyomtatás legalább 3 fénykép/sablon esetén érhető el)  

icon-printer-19
Keyline-Micro-DC-Batman-Thumb-375x375

Képek digitális mentése

Az esemény eltelte után az összes fényképet átadjuk számodra digitális formában, ehhez csak egy penrdrivera vagy egy külső merevlemezre lesz szükségünk.

Egyedi design

Minden csomag tartalmazza a fényképek hátterének egyedi megtervezését. Te szervezd a nagy eseményt, mi pedig az alkalomra és személyre szabjuk a fotók hátterét.

egyedi design
photo-booth-props-png-1

Kiegészítők / kellékek

Ezekkel válik csak igazán izgalmassá és felejthetetlenné az este.
Ezeket a kiegészítőket a selfiegép mellé készítjük ki számotokra. Számos kiegészítővel rendelkezünk, de egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni.

Háttér

A fotó hátterét leginkább az esküvő vagy rendezvény színvilága határozza meg. Csak írd meg nekünk, hogy mi az elképzelésed és, hogy milyen színek tetszenek és mi ajánlunk háttereket, amiből kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

háttér
training-png-2

Beüzemelés és oktatás

Nem kell aggódni, mi végezzük a teljes beüzemelést. A kér időpont előtt 1 órával megérkezünk, beüzemeljük a fotóautomatát, tartunk egy 3 perces mini oktatást a selfiebox és selfie tükör működéséről és indulhat is a móka 🙂

Szállítás

Te csak megmondod, mikor, hol és meddig szeretnétek használni a szelfigépet, a többit pedig bízd ránk.
Győr és Szombathely belterületén a MySelfie Box  és My Selfie Mirror kiszállása ráadásul ingyenes. (Pontos szállítási feltételekről és árakról kérjük, olvasd el árak/felárak menüpontot)

Free+Delivery
Support-Png-Free-Download

Asszisztencia

Az esemény teljes ideje alatt elérhetőek vagyunk a helyszínen, tehát végig kísérjük az eseményt! Ha kérdés vagy probléma lépne fel,  mi ott vagyunk és egyből megoldjuk a fellépő hibát.

Bérelhető extra kiegészítők

Ha szeretnétek fokozni a jókedvet jó helyen jártok 🙂 Nálunk kedvező áron bérelhettek extra kiegészítőket, amikkel a csúcsra emelhetitek a jó kedvet. Nem kell több tízezer forintot költenetek olyan termékekre, amiket lehet többé nem is fogtok használni.

A kiegészítők pontos leírását megtaláljátok a “Termékek“, a bérlési díját pedig az “Árak” menüpont alatt.