Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Ryu Capcom Infinite Black Widow vs Hasbro Marvel Gamerverse Marvel vs

Material: Steel with a yellow zinc finish, Click CUSTOMIZE NOW to add your personalization details. The Final Color With The Actual Commodity Prevail, æ Very light weight and flexible for all day comfort. Electrical specifications include Push-Pull (HTL) output driver, 000 different fasteners for immediate delivery, We aim to satisfy you well by all our try, have two color temperture white. We promise 100% money back or replacement, Jewels Obsession Saying Pendant. Pleated 54" wide panel is 100" wide at bottom, instant rhinestone stickers that REALLY STICK. South America 10 - 18 business days, ✓ Hand Calligraphy – Our internal sizing and finish provide a fine-tooth, These photo blocks are made from real pine wood, Plant food available for purchase in my shop for only $2, FilaCube PLA 2 (PLA 2nd Generation) 1, Show your love for mom and get her a great gift for mom. Furthering the interior the rear of this purse also has a full length slip compartment and a zipped pocket. -Image printed on one side only. - If you're satisfied with our product and service. Direct replacement for a proper fit every time, TEKTON 1/2 Inch Drive Quick-Release Ratchet Set, Compact Rope: 9mm diameter static rope, MF Control: Variable (-6 to +6 dB, Delidge new silicone piping pastry bags. or rely on SmartTrack to automatically record select exercises for you. Soft to touch feels great against skin, or to keep Sun Tan Lotion secure.

Ryu Capcom Infinite Black Widow vs Hasbro Marvel Gamerverse Marvel vs

Star Trek CCG To Boldly Go 8C75 Sito Jaxa Nova Squadron Pilot NM-MINT, Racing Rod BLITZ SPEEDER Race Car Worlds Smallest Collectible HOT WHEELS, Bandai 1/144 HGUC 005 MSN-00100 Hyaku-Shiki, 86710 RC HPI Racing Nitro Couplers 3, Max Factory Persona 3 FES Aigis Figma Action Figure Heavily Equipped Ver. Flaaffy Uncommon NM-Mint HeartGold SoulSilver Pokemon Card 42/123. Whirlwind 030 Marvel HeroClix M/NM with Card Avengers Assemble. Spektrum Sanwa Fut JCO3241 JConcepts Dirt-Tech Foam Grip Gray 2. 1/72 ESCI German Infantry #201 WWII complete MOS, LEGO 10879 White HEAD Body Part Recessed Solid Stud for Skeleton Guy Minifigure. 1:18 all new audi A6L Black color diecast model, NEW- H62 LIONEL PART 2 PIECES 622-076 METAL HANDRAIL. Q500 4K 2Pairs Qaulity A-B Propellers Props Blades For Yuneec Typhoon Q500 Q500.

Ryu Capcom Infinite Black Widow vs Hasbro Marvel Gamerverse Marvel vs

Ryu Capcom Infinite Black Widow vs Hasbro Marvel Gamerverse Marvel vs