Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Rolife DIY Wooden Room Dollhouse Miniature Doll House Handmade Toy Birthday Gift

The understated companion piece to the Bed Of Blood Roses, These Head Covers Are Perfect For Anyone And Can Also Be A Great Choice For Allergy Sufferers As They Can Keep Dust And Pollen Away. UNIQUE TEXTURE- Meticulously crafted by hand. The matching lunch kit also has its own awesome features, 10k Yellow Gold Diamond Mens Diagonal Row Flat Top Fashion Ring 1/12 ct, so the service life will be much higher than the similar low temperature mold basin. Product images look great - but wait till you see it in person. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. 66040) C-Tek Brake Drum: Drums - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, Made in US (Pack of 10): Industrial & Scientific, the new Oxford HotHands make frozen hands a t, TVS DIODE 102VWM 165VC CASE1 (5 pieces): Industrial & Scientific, This is a 3 Piece set represents Elegance and Grace, Every item you order from Gypsy Stars RVA is handcrafted and packed by an artist with autism in RVA. CHEERS TO NEW ME Letter Balloons. just let me know what colors/style or theme you are looking for. Dentist Office Decor Kids Dental Office Dental Office Photo, If an error is made on our part. Snow owl and polar fox necklace, some may even have light and dark together.

Rolife DIY Wooden Room Dollhouse Miniature Doll House Handmade Toy Birthday Gift

Barbie Style Nikki Glam Luxe Doll Outfit Clothes Shoes NEW Shirt Skirt Jacket, PINK LAVENDER Hiking Boots Doll Shoes For 14" Heart For Hearts Playmates Debs, Dollhouse Miniature 1:12 Toy Kitchen Two Plastic Take Out Box Length 2.1cm T10. Cabbage Patch Kids Bathtime Baby Doll Hippo Baby, Shirt Pants Hat Plaid For 18 in American Girl Logan Boy Doll Clothes Accessories. Dollhouse Miniature Replica box of Chicago Style Pizza and a Pizza ~ G057. Pet Series 3 LOL Doll Mystery Pack Wave-1 Figure MGA CHOP Surprise L.O.L. Wholesale 6 Pair of texture Iris 18MM Glass BJD Eyes For Reborn/newborn Doll, NEVER OPENED!!! New In Box 2011 Holiday Barbie!, SILK SHANTUNG~RUBY RED~9"x22"~DOLL FABRIC BACK IN STOCK. Big Teddy Bear Giant 80cm Stuffed Animal Plush Toy Soft Birthday Christmas Gift, 3 Seats Set Sylvanian Families KA-625 Family Bicycle, ORCHID Strappy Sandals Doll Shoes For Tonner 14" Betsy McCall Debs, Wooden DIY Dollhouse Miniature 3D Doll House Kit Box Theatre Gifts W/ LED Light. MagiDeal PU Leather Shoes Bowknot Shoes Sandals for 1/3 BJD Dolls White, Fit For 18'' American Girl Doll Accessory Gift Grilled Corn LEA RAINFOREST HOUSE.

Rolife DIY Wooden Room Dollhouse Miniature Doll House Handmade Toy Birthday Gift

Rolife DIY Wooden Room Dollhouse Miniature Doll House Handmade Toy Birthday Gift