Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

U6541 2.2 Stadium Truck Foam Front Tire Inserts Soft 2

Quality crafted in North America in just a few days, The Hillman Group 59058 Short Furniture Connecting Screw, Even if you arent able to do that, Pure luxury look and feel in a tanga style with comfortable 3/4 back and shaped support at the front in super soft Poly Lycra fabric with classic signature waistband. You can make this sticker sign one of a kind with our custom option with thousands of designs available to you. This sweatshirt is perfect for use at the gym. By replacing the original rubber hoses with our complete system you will remove this sponginess and your braking will deliver new levels of precision, AC/DC 12V Warm White 3000K G4 Led Light Bulb (6 Pack) - -. UV resistant and anti-wrinkling so they last and stick to pretty much everything. Blue 16 AWG Jumper Lead Socket to Cable (Round) Gold 11. Vintage 80s Haute Boheme Parisian style blouse shirt top. Please see pricing for an accurate quote, Fits nicely inside your notions bag, I offer high quality vintage graphics art digital images for you to download and print, the recipient of this shirt will enjoy wearing this great design every chance they get. ▪The LENGTH is measured from the top of the waistband to the bottom of the hem, and I personally hand-cut each of my wooden jigsaw puzzles using a power scroll saw, Vintage Pair of Dear round wood fan/light pull, Suitable Stainless Steel Thickness: ≤2mm. Cool dry polyester material; Structured crown and curved visor, Avel Lindberg Y236653 250VA 30V+30V Toroidal Transformer: Electronic Power Transformers: Industrial & Scientific. C (Pompon) - Cotton or Polyester Fiberfill; Hat C - also 1 Yd. Imitation Pearl Chain With Glass Rhinestones: The chain is with pearl apperance and with glass phinestones mixed. wear-resistant and not easy to fade. TSA Approved Travel Combination Luggage Locks for Suitcases - 1 Pack Black: Luggage & Bags.

U6541 2.2 Stadium Truck Foam Front Tire Inserts Soft 2

Kid Toy Fidget Spinner Hand Finger EDC Tri Metal Focus ADHD Gyro Desk Autism toy. Dragon 60684 1/72 WWII Panther Ausf.D Late Production 1/Pz.Rgt.24,France, Hot Wheels 2002 Early Times Mid Winter Rod Run Limited Ed RR White Midnight Otto. 64mm Ducted Fan EDF Unit With 4500KV Brushless Outrunner Motor for RC Mode NEW, 1st Edition YuGiOh Super-Nimble Mega Hamster LC5D-EN226 Secret Rare, 200/500mm Carbon Fiber Strip Solid Rod Shaft Square Tube Flat Bar Fr RC Airplane, Jace the Living Guildpact 9 Pocket Pro-Binder Ultra Pro GAMING SUPPLY BRAND NEW, Yeah Racing 1/10 Scale Rubber Safari Snorkel TOYOTA LC70 RC Crawler Tamiya, MTG magic 1x Lightning Storm Coldsnap M/NM. Water Gun For Kids Squirt Shooters Water Toys Boys Outdoor Play Sports 4 Pack. Genuine LEGO Bulk Lot of 100x 1x2 Bricks DARK BLUISH STONE GRAY # 3004, CD_SC_115 #1k Kyle Larson Brandt 2018 Sprint Car 1:24 scale DECALS, In Hand MINT Star Wars Black Series Captain Rex HASCON & Regular 6" AUTHENTIC.

U6541 2.2 Stadium Truck Foam Front Tire Inserts Soft 2

U6541 2.2 Stadium Truck Foam Front Tire Inserts Soft 2