Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

4x Aether Gale NM-Mint English Commander 2014 MTG Magic

We have more sizes Colour design for You and yours family or lover Or friends select. Compression Is Proven To Improve Blood Flow. A privacy flap keeps your personal information safe, Each panel is cut and sewn together by skilled artisans to ensure a high-definition graphic and comfortable fit. Buy Lemon ON A PEAR Men's Short Sleeve Polo Shirt Regular Blouse T-Shirt and other Polos at, We do not recommend putting RennaR shoes in the washing machine. Ponytail cap and scarf is made from pink and blue 70% mohair. I can mix other designs if desired, Some picks in the maroon fabric, Note: Colors may vary slightly due to individual monitor settings. ALL ORDERS SHIP FREE SHIPPING IN THE USA. Murano mushroom lamp white glass vetro Made in Italy 1970s, Turnaround is 1-2 weeks from your approved proofs until shipment. Seam welded close to the converter body for a strong, You will surely be shockedfrom the moment you put them on, Affordable at-home printing with Instant Ink: Save up to 50% on ink and never run out. ✔Product Material - Made of alloy steel material. 85 X 115 CM Ocean Dark Sea Storm Waves Seascape View Gold Wall Decal Dots Easy to Peel Easy to Stick Safe on Painted Walls Removable Metallic Vinyl Polka Dot Decor Round Sticker Large Paper Sheet Set for Nursery Room Huge Size Cartoon Heart Tree Butterfly Wall De. It makes a GREAT GIFT for anyone who loves rhinestone pins and brooches or fashion accessories. Lightweight tape leash in pocket format. Football(12 Jerseys) in Training & Playing Field Equipment.

4x Aether Gale NM-Mint English Commander 2014 MTG Magic

JADA 30211 JUST TRUCKS FOOD TRUCK 1/24 DIECAST MODEL CAR WHITE. Hobby Hobby Stand-Up Motor Brush and Spring Kit ETC94187, Building Star Titanic Big Cruise Ship Boat Mini Nano Blocks Diamond Building Toy. Twin Deck Set 100% Plastic Blue & Red Poker Playing Cards Free Postage, Align Trex 450 Linkage Ball Set H45048. OtBG MTG Magic Uncommon LP Light Play Mage Slayer ARB Alara Reborn. Superscale Decal 48-591 P-51B Mustang Aces. Cosmic Pegasus BB-105 New Beyblade DF105LRF Gold Top Rapidity Metal Fusion, Mini Vintage Plastic Plane Model Aircraft Glider Biplane Airplane Model KidToyBS. Traxxas TRA4452 Assembled Tuned Pipe 1/10 T-Maxx 4WD, Kidrobot ADULT SWIM REVENGE Series 2 DR ORPHEUS Vinyl Mini Figure Venture Bros. Folding Mancala Set. ENYA 40-45 BB 6002 GASKET & ALLEN HEAD SCREW SET NIP REPLACE THOSE BAD PHILLIPS, 2 Take the Crown Mtg Magic Uncommon 4x x4 4 Dread Statuary ~ Land Conspiracy, AMT GMC Astro 95 Truck Tractor 1:25 Scale Plastic Model Kit 1140 New in Box, New & MINT! Learning Resources New Sprouts Breakfast Basket.

4x Aether Gale NM-Mint English Commander 2014 MTG Magic

4x Aether Gale NM-Mint English Commander 2014 MTG Magic