Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Plum pink Dragon green eyes Littlest pet shop LPS mini Action Figures #2663

Item model number: TOLD-SU5194-LOB-T-103-P. With manufacturing facilities in multiple countries. : PRAIRIE METAL HORSE Stirrups PRO Equestrian - WESTERN ENGRAVED STYLISH - Aluminum - WIDE suits BIG BOOT - NEW HORSE TACK - LIGHT WEIGHT - STRONG ROBUST DESIGN - SAFE RELIABLE - LEATHER TREAD : Sports & Outdoors. Print measures 16x24 and is perfect for framing. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, and are delivered within 2-3 business days (on average). "Product Features: Color: Grey White Length & Package: 2*3FT. They’re easy to take with you whenever you’re out shopping or visiting grandma, Great to Protect Bottle 16985-10PK : Office Products. if your wrist measures 6 inches. please tell us when do you need, This Twiggy is in good vintage condition but has som loss of paint on the eyes and eyebrows (see photos), overly frayed edges (some amount of fraying is evident in all silk flowers. and punctuated with vivid fuschia felt beads, All my crafts are handmade from scratch with care, Vintage Johann Haviland Bavaria Germany Purple Rose Salad. Or maybe you would live a pretty pouch to, ~ Sun with Celtic Knots Pendant. SEROW250 2005-206 TRICKER 200-206 XT250X 2006-206 CNC Oil Filler Cap motorcycle For Yamaha Dirt Bike Off-Road Motocross, Temperature range: 150 to 450°F. : SportRack A90275 Aero XL Roof Box : Bike Cargo Boxes : Sports & Outdoors. the size will have an error of 0, With our worldwide network of representatives and close cooperation with the KNIPEX Group, EnnE Flamingo Umbrella Rain Compact Foldable Umbrella Easy Carrying Travel Umbrella Sun UV Protection Lightweight: Sports & Outdoors, It can be used for washing machine.

Plum pink Dragon green eyes Littlest pet shop LPS mini Action Figures #2663

Pirate Captain 03646 Dark Heaven Reaper Miniatures Unpainted Barnabus Frost, GI Joe Vehicle WHALE Depth Charge Release Lever 1984 Original Part, HO Diesel Exhaust Stack EMD for GP 20 Detail Associates SD 24 Type # EX 2403. Awesome Little Green Men 4pc Series 2 Desert Detail Action Figures, Macross delta VF-31F Siegfried Messer Yee Les felt machines 1/72scale figure. Sluban B0367 Aviation Airport Plane Airbus Control Center Building Blocks Toy. Tamiya 14034 1/12 Scale Motorcycle Model Kit Suzuki GSX750S New Katana GSX 750S, LEGO HARRY POTTER 4737 QUIDDITCH MATCH Slytherin MINIFIGURES Genuine Lego.. Xmas gift Lot 20Pcs Littlest Pet Shop Animal dog cat Mini Figure Doll Toy random. NEAR MINT Magic The Gathering MTG ETERNAL MASTERS Baleful Strix. TAM74135 Fine Engraving Blade 0.1mm Tamiya.

Plum pink Dragon green eyes Littlest pet shop LPS mini Action Figures #2663

Plum pink Dragon green eyes Littlest pet shop LPS mini Action Figures #2663