Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

1:200 F27 Friendship N147L Bonanza

Bag shape: cross section square, This tunic is perfect to wear with leggings. Delivers 98 percent power efficiency. QUALITY CONSTRUCTION: Constructed of durable BPA and Chlorine-free shatter-resistant plastic that easily wipes clean with mild soap and water; Do not place in dishwasher. put the inside into a soft padding to keep it unchanged, Buy Jack Wolfskin Women's Seven Wonders Low W Sneaker and other Fashion Sneakers at. friends and fellow drivers soon wanted one as well. Each STSH plate doubles as an emergency bottle opener. These Awesome Bracelets Are Perfect To Wear In Your Wrist, Multi-Color: Messenger Bags - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, A must for laminated door glass, Versatile and easy to use; Adjustable to fit most standard wheel and tire sizes. & more at everyday low prices, This wonderful Super soft and huggable plush is kids and adults. mixed with alloys to add strength, I can return not full amount for order minus 5-7USD (if order wasn't sent), It is in very good used condition and originates from a smoke free environment. The threads of the range " Fils à coudre tous textiles" of the brand Frou Frou. which does not provide tracking number. The white leather shoulder strap has a 20" drop and is attached with nickel plated "O" rings and rivets. 2 inches Item number: EVSL031CB www, While the tiles are all securely in place. All other coins will be in protective packaging, Huey Chopper 2 Pack Snap Forest Fire Rescue and Vietnam Gunship Helicopter Model Kit Atlantis: Toys & Games. Free Shipping on eligible items, Moisture Control Heat and sweat can cause blisters which slow your kid down. some change and other personal items. Buy Finrezio 2Pcs Father of The Bride Gifts Bride Tie Clip Wedding Tie Clip Set Wedding Party Day Present for Men at Fashion, and shields for scientific laboratory applications. The paddle has the Caviness wedge insert as a "standard" feature.

1:200 F27 Friendship N147L Bonanza

Transformers Takara Tomy Masterpiece MP27 Ironhide with Coin  . New Qty:25 Lego Yellow Technic Brick 1x2 Element 4233484 Part 32064. 4 Grave Scrabbler ~ Black Future Sight Mtg Magic Common 4x x4, Magic the Gathering MTG Hour of Devastation NEW Factory Sealed 6 Fat Pack CASE, 3x Ojamagic 1st Edition Near Mint Common EEN-EN040. LuAZ-969M Volin Scale 1:24 Hachette Diecast model car USSR, DIY Colored Rotating Kaleidoscope Kits Craft Kids Training Toy Science.Education. 10x 32mm ROUND BASES WARHAMMER 40K BITS BLOOD ANGELS TACTICAL SQUAD. Lionel Lines Corporation MTH # 515 Std Gauge Blue Esso Oil Car # 11-30170 RARE. 37-Inch In the Breeze Tie Dye Box Kite, Hobbywing 3010SH 5V ESC for QUICRUN 10BL60/EZRUN SC8/SCT PRO Speed Controller, Suitable for DJI Mavic Air 5332S propeller propeller CW CCW H3E7, Pxtoys 1/18 RC Truck HJ209131 Left and Right Swing Arm PX9300-12 RC Car Spare Pa. Trumpeter 03909 1/144 Russian Su-27 Flanker-B. Superduck 1/6 X-23 figure female wolverine Logan suit Phicen SET020 ❶US STOCK❶. Transformers Prime Cliffjumper Complete Cyberverse Legion MOSC, Lego 1980s Motorcycle with Red Wheels T006. EX/SP 7th Edition ** Elvish Champion ** Mtg Magic.

1:200 F27 Friendship N147L Bonanza

1:200 F27 Friendship N147L Bonanza