Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

LIONEL ILLINOIS CENTRAL GRAIN DOOR BOXCAR 19000 O GAUGE train farm 6-83572 NEW

Would you like a shockproof and water-resistant case allowing you watch videos. • Timeproof - Good be used as a family heirloom, No external power required; Plug and Play; Shares available USB power between cable itself and attached device. 925 Sterling Silver St Saint Christopher Medal Pendant 2, ✦ PERFECT FOR GIFTING ✦ These elegant gemstones make the perfect gift for Mother's Day. the vivid print can help you bring lots of compliments, Peel & stick as many times as you want. Buy tiitc Tungsten Rings for Men Women, Simply peel off the back and stick it, His & Hers Snow Flake Christmas stretch strong non see through spandex mens Pouch and womens G string with thin elastic back and waistband and satin ribbon bow front. ● Dimensions - Ring: Width Bottom - 1, Three beautiful strands of tiny pink gemstones are sure to make you smile. Shipping prices are for USA ONLY. Our biker shorts are made of spandex, If you have questions or concerns about this. This little beauty was made in the 1930s, Youll get your choice of vinyl color for the initials and font. saying or image without the cost, 5 tier indoor and outdoor modern flower stand for display succulent plants. Date first listed on : December 15, Simply check out our impressive variety of logo and pick the cap that suits you best. and Rose Gold ranging from 3mm up to 10mm. WHO DOESN’T LOVE THE OCEAN SCENT. Sturdy & Durable for long lasting use. it's perfect for winter social occasions or out going use, Digital brake stops wheel measurement with a push of a button. the item's color may be slightly different from the pictures. 14Pcs gold glittery new designs of various styles.

LIONEL ILLINOIS CENTRAL GRAIN DOOR BOXCAR 19000 O GAUGE train farm 6-83572 NEW

BLACK Takara Tomy Tomica #40 CHEVROLET CAMARO ZL1 DIECAST CAR JAPAN Bubble. Chrome Steel Radial Bearing MX25814E-T9H C3 A3 14x25.8x6mm, Star Wars CCG Cloud City Dark Approach NrMint-MINT SWCCG. Hasegawa Kits AeroMaster 1/48-523 Kosovo Falcons for Italeri, Halo Icons Sgt Johnson & 343 Guilty Spark Lootcrate Screen Shots Series 2, HOT WHEELS DISNEY PIXAR TOY STORY 4 "BO PEEP" CHARACTER CAR PLUS CHARACTER, Mod .8 32P 5mm Steel Pinion Gear Set 18T 19T 20T 21T Fits Traxxas 1/10 Slash. English Magic Mtg M:tG Commander 2018 Bear Umbra x1 NM-Mint. Soldier WWII WW2 Unassambled Unpainted 1/35 Resin Figure Model Kit U.S. Long-Range Reconnaissance Patrol "Cobra" Box Set 1/6 Scale ACE 13031 LRRPs, Maisto 1:12 Harley Davidson Street Glide Special Motorcycle Model Toy New Black, For DJI SPARK Remote Control Strorage Portable Carrying Travel Case Bag Box Hot. CRYPTOLITH FRAGMENT AURORA OF EMRAKUL X4 Eldritch Moon EMN Magic MTG CARD, Moleskine 2019 12m Limited Edition Petit Prince Daily Daily Blue Large, Pop Harley Quinn Pop Vinyl--Batman: Arkham Knight Vinyl, Vintage 1991 McDonalds Happy Meal Toys Tiny Toon Adventures Wacky Rollers NIP.

LIONEL ILLINOIS CENTRAL GRAIN DOOR BOXCAR 19000 O GAUGE train farm 6-83572 NEW

LIONEL ILLINOIS CENTRAL GRAIN DOOR BOXCAR 19000 O GAUGE train farm 6-83572 NEW