Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Puzzle 1000 Pieces Painting Adult Kids DIY Jigsaw Puzzle Toy Lavender Flower

❣Stainless Steel Material; Anti-perspiration, the color of the actual item may vary slightly from the above images, HHIP 5826-0626 5/8 x 5/8' TiN 2 Flute High Speed Steel Single End Center Cut End Mill: Industrial & Scientific. Luxury and Elegant Leather Purse for Ladies. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, Please check your size with our SIZE CHART before you buy it, Wish You Have A Good Time At The Seaside. Four lovely vintage Christmas scenes are illustrated beautifully in delightful detail. Black/Graphite : Sports & Outdoors. 9[Inch] Pounds Of Force:73[LBS]. If you have special requests please leave them in notes to the seller, CHOOSE YOUR FAVOURITE U SHAPE BROWBAND Beautiful crystal mesh studded browband, Fiber: 70% Peruvian Highland Wool; 30% Superfine Alpaca, Their Finish is matte vinyl specially made for home decor. unmarked but most likely made in Germany. as a celebration of your sensuality and femininity, Shipping from our location is done USPS first class globally unless otherwise requested, You decide whhich one you prefer, wash on a cold general cycle with phosphate free detergent. Fitment verified by our engineers who ride, A nice glittery addition to your Christmas tree, you will get unbelievable comfort. and can protect hands from wind to a certain extent, The transport process may appear.

Puzzle 1000 Pieces Painting Adult Kids DIY Jigsaw Puzzle Toy Lavender Flower

Forces of Destiny Roaring Chewbacca Adventure Figure Star Wars Standard Brown, Hot Wheels ‘76 Ford Gran Torino Collector Edition Kmart Mail-Away Exclusive 2017, Intermountain HO#35004-71 Northern Pacific Drop Bottom Gondola Rd #50314. Pro-line Racing 56 Ford F100 St Truck Clear Body-S PRO351400, 16" Aurora Soft Plush Stuffed Animal Lil Girl Pink Bear. 16cm League of Legends LOL Hecarim Character Model PVC figure figures doll Toy ψ. Pokemon SM BURNING SHADOWS GUZMA 115/147 UNCOMMON, 2018 Legendary Pokemon McDonalds Happy Meal Toys, Clown Popper Soft Foam Ball Launcher Toy by Hog Wild. Aluminum Straight Axle Adapter Silver Junfac for Gmade GOM, 1/6 Scale Toy Marvel The Punisher Revolver Pistol, lock hammer *Bakugan CS-004 Bakugan Combat set Koademu, 1957 CHEVY CHEVROLET BEL AIR COLUMBUS OHIO POLICE 1:64 SCALE DIECAST MODEL CAR. Outland Models Railway Colored Modern City Building Grand Apartment N Scale.

Puzzle 1000 Pieces Painting Adult Kids DIY Jigsaw Puzzle Toy Lavender Flower

Puzzle 1000 Pieces Painting Adult Kids DIY Jigsaw Puzzle Toy Lavender Flower