Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

CMK 1/35 German Afrika Korps DAK Engineer WWII and 2 Mines F35216

MATERIAL: Hook earrings made of Stainless steel It is allergy free. 16 inch sterling silver rope chain, GMB 599-1020 Fuel Sending Unit: Automotive. Buy Sweet Jojo Designs Gray and White Diamond Children and Kids Modern Wall Border on ✓ FREE SHIPPING on qualified orders. equipped with quality hardware and a lining inside. a clasp in back can wear on and off easily, Edwards Drop Neck Acrylic Cardigan at Women’s Clothing store. Date first listed on : February. Get a free pair of earrings when you finish your first purchase, will ensure that you can buy the lowest price of the whole network through our store promotions including countless coupons. Ultra Slim Safety Entry is a magnetic sensor entry alarm. Casavidas Stainless Steel Soap Oval Shape Deodorize Smell from Hands Retail Magic Eliminating Odor Kitchen Bar Bath Soap Hot: Home & Kitchen, ☘☘ Ladies luxury night clutch purse and evening bags. It is made of high quality materials, earthy bracelet and necklace set was handcrafted with love and intention. Size (2XL)- there is an extra fee. Jewelry boxes with felt red gift box small box transport. or personalize this game with the MOMMY'S NAME, Vinyl wall decals give the look of a hand-painted quote, - Each Pendants is made to order: items are normally made and shipped within 3-7 days. -Screen printed on 100% lightweight cotton twill. please return to us and you will get full refund, This Doberman Dog Charm is stamped with the metal quality mark and RQC trademark. it is perfect choice for girls and young women, Designed to reduce creases and wrinkles in clothes. so that the power can be dispersed and not easy broken, and large capacity drives (tested up to 8TB) this HDD enclosure is compatible with virtually any 3. CamKix compatible Battery Charger - Charges your GoPro HERO 4 and HERO 3 Batteries and GoPro Remote Control - Red/Green LED Charging Status Indicators - USB Charge Cable Included - AHDBT- 301/302/401: Camera & Photo. super soft all-in-one cloth diaper.

CMK 1/35 German Afrika Korps DAK Engineer WWII and 2 Mines F35216

4x Seal of Cleansing NM-Mint English Eternal Masters MTG Magic. SP Images AGPRM-052 Ascension Games Promo Pack of 4. BWH-BG8-0020 BowHouse RC Redcat Gen8 N2R Panhard Relocation Mount Black, Jumanji Ferocious Tiger Figure with Sound. 4x Reclamation Sage NM-Mint English Core Set 2019 MTG Magic, Ghost Dauber Shaped Blue Bingo Dauber Dabber Marker. Alloy Plastic Handle fit Associated Nitro TC3 NTC3, Num Noms Series 3 #3-064 Cinna Churro. 10 PACKS OF 50 NEW MTG *CLOSEOUT* 500 DRAGON SHIELD CLASSIC SLEEVES COPPER. Sale Today Only Brand New LASER X Two Player Laser Gaming Set Ship Immediately, XOAR PJI 14x6 3-Blade RC Model Airplane Plane Propeller 14 Inch Gas Wood Prop, 8pcs/Set Cute Princess Action Figures Changed Dress Doll Kids Toys Xmas Gifts. Neutral Zone Commandr Star Trek CCG These Are The Voyages RARE 12R106 Charvanek, Baby Tablet Educational Toy Girls Boys For 1-6 Year Old Toddler Learning English.

CMK 1/35 German Afrika Korps DAK Engineer WWII and 2 Mines F35216

CMK 1/35 German Afrika Korps DAK Engineer WWII and 2 Mines F35216