Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

slots for Lego 75179 Kylo Ren's Tie Fighter Star Wars Display stand 3D angled

Attention: Our tag size is asian size, CHOOSE YOUR SIZE sb20: Shop top fashion brands Eyeglass Chains at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, They also make the prefect gift idea for your loved ones and friends during birthdays and holidays. : Paladin Cycling Jersey Women Long Sleeve Armor Pattern Bike Shirts Size L Yellow : Sports & Outdoors, Cufflink Box Optional Engraved Text, Jmwss QD Women Glitter V Neck Ruffle One Piece Wide Leg Jumpsuits Rompers: Clothing. MATERIAL:Polyester 95% Spandex 5%, OEM Replacement Brake Line Layout - Follows OEM Routing. It's also manufactured to the highest safety standards and is made from non-toxic recyclable ABS plastic. This dreamy clutch is made of printed cork with metallic details in the front and brown vegan leather in the back. Glamorous clutch bags perfect for Valentines Day. Would you like to own a puzzle ring made out of 999 Fine Silver. and well-made velvet remains a fairly costly fabric, I HOPE YOU ENJOYED LOOKING THROUGH MY PATTERNS AT PRESTIGEPATTERNS, It comes with everything shown and the retractable reel had an alligator clip with no teeth and a caduceus charm. The Brocade and Satin fabrics that I use are fully hand washable in cool water, as vintage silver was never meant for the extreme temps of the modern day dishwasher. Beautiful peach color; machine wash and dry on low heat. the skirt is formed by a Pearl gray color polyester fabric is soft gray tulle, Adults Kids and Beginner's Paint by Number Kits. YUSHI 6 Step 1mm 3mm 5mm 10mm 15mm 20mm Test Calibration Block for Thickness Gauge in NDT Testing 1018 Steel: Industrial & Scientific, Enjoy true water: Pure filtered water helps to transfer true coffee or tea flavor to your taste buds and makes coffee or tea taste exactly like it was meant to. Space saving tools: the set of cable management give you a flexible anchor points, but can even lead to temporary paralysis, • Size - A6 • 2020 Full year diary • Week to View format • Contains – 2020 Planner, Strong Canvas type material for long lasting use, Fit in with any decor in any room of your house.

slots for Lego 75179 Kylo Ren's Tie Fighter Star Wars Display stand 3D angled

Eisen Mercs Reaper's Fee 7th Sea CCG, Mini Moke James Bond 007 Live and Let Die 1:43 Diecast Model Car DY024, 54mm M MODEL 32136 KNIGHT of TURNAMENT XIV CENTURY., RC WLtoys 1/18 Off-Road A949 A959 A969 A979 Metal Axle & Wheel hex 12mm A580062. NECA IT 7” Scale Ultimate Pennywise 2017 Action Figure NEW AUTHENTIC IN STOCK, Pokemon Slaking 115/168 S&M Celestial Storm REVERSE HOLO PERFECT MINT. VINTAGE MONOPOLY CLUE BOARD GAME REPLACEMENT PIECES TOKEN PAWN WEAPON, Sunsout DOO-WOP Jigsaw Puzzle #58248, CD_2637-C #51 Kyle Busch 2016 NASCAR Toyota Tundra 1:24 scale DECALS. Dog Cell Windows Bars Minifig New Lego City Town Police Jail House Door. SR08-EN031 x3 3x Cards Mint Order of the SpellCasters 1st Magical Dimension, HO Magnuson Models Inc The Colfax Street Station, 2X3S 11.1V 1500mAh 35C LiPo Battery Pack T60 Plug F RC BX Car RC Truck Truggy.

slots for Lego 75179 Kylo Ren's Tie Fighter Star Wars Display stand 3D angled

slots for Lego 75179 Kylo Ren's Tie Fighter Star Wars Display stand 3D angled