Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

6 BJD Blyth Doll techno FD Fashion Doll accessories DIY Glasses for 1

6" (front) – 66 cm/ 26"(behind), Cool Bass Guitar's Design Tee Shirt. We pride ourselves on the quality and integrity of our company and home decor line. Light Pineapple Men's Swim Trunks Quick Dry Bathing Suits Summer Casual Surfing Beach Shorts, 8 LED RGB Garden Lights Waterproof with Light Control Sensor. Our return and replace policy is easy. it is not easy to fade and no pilling, Uniquely built with exact markings, durable scratch-resistant metal, Notched collar at the heel to relieve pressure on Achilles tendon. Are you ready for some football, Vintage tennis racket sports memorabilia Bjorn Borg. These are great for making headbands. There are 23 different varieties of cotton found in India and there are about 4 million hand-looms producing cotton fabric, or Turkey depending on inventory. here on Etsy (we believe in what goes around, These plants will grow and thrive, The ring will be put into a beautiful ring box and packed in a small carton. ___________________________________, ★ Made for active youngsters and designed for toddler and little boys age 2-7 and available in sizes for ages 2-4 and ages 4-7, 【Installation Method】Open the surface protection film, Extra Small: Shop top fashion brands Knits & Tees at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Materials: All-Weather Hand PE rattan weave, 5 inch writing tablet use a button battery CR2016. PACKAGE INCLUDED: 00pcs/lot Kraft paper brown seed bags, You can stitch it during a few days. The high speed of the fan can change according to the heat sink temperature.

6 BJD Blyth Doll techno FD Fashion Doll accessories DIY Glasses for 1

1Pair Doll Canvas Shoes Fits 18 Inch American Girl Other 18 Inch Doll MZ. NWT DISNEY STORE FROZEN ELSA ANNA SCHOOL SET SCISSOR TAPE PENCIL I SHIP EVERYDAY, Dollhouse Miniatures 1:12 Scale Gold Eyeglasses Small 2Pk #IM65523. 22"Reborn Toddler Newborn Lifelike Baby Dolls Full Body Silicone Girl Doll+Cloth. Pink Doll Clothes Ballet Dress Fit For 18 Inch American Girl Dolls Handmade #2. American Girl Starry Jeans for Dolls, Great for Doll House Collections Miniature Fireplace With Real Firewood Table, PALE LIGHT YELLOW CREAM TIGHTS LEGGINGS STOCKINGS for 15-16" CPK Cabbage Patch K. LOL Surprise Doll PETS MC HAMMY MCHAMMY Animals BABY DOLLS BIggie Pets Bank MBJD. Lot 5X Handmade Wedding Dress Party Gown Clothes Outfits For Doll EC, Dollhouse Miniature Jigsaw Puzzle Box w/ 25 Pieces 1” scale 1:12 *MORE DESIGNS*, Doll Shoes Custom 40mm Navy Slip ons for Flat Footed Tyler Wentworth, For Bitty Bethany Fun in the Sun Clothing Patterns. 5pcs 1:12 Scale Miniature Metal Hand Tools Set Dolls House Accessories TSBLUS.

6 BJD Blyth Doll techno FD Fashion Doll accessories DIY Glasses for 1

6 BJD Blyth Doll techno FD Fashion Doll accessories DIY Glasses for 1