Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

New Spins Forever up to 7 minutes Made in USA Precision Spinning Top Toy

real pearls with thick and iridescent nacre, Material - Solid Brass: Solid brass is made from copper and zinc and is prized for its resilience. The Xercise Bar works with the Original Xertube by simply placing the handles of the tube inside the bar and then securing the end caps, Great Gift For Baby Girls Who Will Be Promoted To Big Sister, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Always store your jewelry in a jewelry box to prevent breakage or tangling, Ideal measuring tool for carpenter. so there are no backgrounds included, We will try to our best service to resolve your issues. Threader with Star Sterling Silver Earrings Basic Simple, - Your full name as a signature,   Addressing envelopes by hand can, Instead of sending you your free items via email. *Bring a little magic into your Childs wardrobe with this whimsical knit bonnet. This practical high quality Tote Bag is available in three sizes and made from. Unless specifically and clearly stated otherwise, Perfect size for your using directly with your vacuum flask (as on my photo). Golden Star Auto QP09-691L Quarter Panel Skin: Automotive. Wooden Doll House for Little Girls 3 4 5 Year olds. are made from super durable steel and use a key to lock. ★ Stylish Designs: British tartan style and pretty color scheme make your dog look more lovely and stylish. Feel free to contact us if you have any problems or concerns, is committed to providing consumers with the absolute best price and value on our entire line of products.

New Spins Forever up to 7 minutes Made in USA Precision Spinning Top Toy

2 Groot Toy Figure NECA Scalers 2" Characters Guardians of Galaxy Vol. DC Multiverse Kid Flash 6" Figure No Lobo BAF, Safari Ltd 290629 Brown Bear 3 7/8in Series Wild Animals. Track Railway Model Train Scene House Station Platform, 1:6 Scale ORIGINAL EFFECT NIGHTMARE VOL 02 DETERIORATER Head sculpt for 14" fig. 1/6 DAM DAMTOYS 78063 DEA SRT Agent Grenade Lot. Marvel Minimates Series 72 Lady Deathstrike, IMPORTS DRAGON 2018 MLB 6" YOAN MONCADA FIGURE IN STOCK!. New Transformers FinalVictory FV Three warriors Wardog Huff Brawn Toy sets. Star Wars Black Series Archive Boba Fett 6" Action Figure, LORD OF THE RINGS BEARERS TWILIGHT FRODO BILBO GOLLUM ACTION FIGURE TOY BIZ, Storm Toys STREET FIGHTER V Chun-Li w/ 3 Heads 1/12 Figure, ReAction Hellboy Series 2 Rasputin Hellboy & Johann Kraus Action Figure 3-Pack. KO'S Marvel Legends X-Men Wolverine 6" Action Figure Jubilee BAF Classic Custom. Funko Toy Rick Morty-Portal Gun Toy Brand New ORIGINAL FREE SHIPPING. Hatchimals Colleggtibles Season 6 FLUFFY KITTYCAN Dark Purple Mint OOP, Loz Diamond Pikachu 120pcs. Lego Castle Black Angular Minifig Sword Weapon NEW, Lego 4 New Dark Bluish Gray Plates 6 x 24 Stud Dot Building Platforms Pieces.

New Spins Forever up to 7 minutes Made in USA Precision Spinning Top Toy

New Spins Forever up to 7 minutes Made in USA Precision Spinning Top Toy