Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Estes Flying Model Rocket Kit V2 3228

knitted textured panels and removable cups that provide lightweight support and enhance comfort and styling where you need it, Each shift knob is designed and customized in the USA by skilled shift knob artisans who have a trained eye on every detail. Natural color and felt flocked for realistic decorations. Great for parties and other special occasions. Buy Computer Cables New 50cm/1M/2M/5M/8M/10M/15M/20M CAT7E Ethernet Internet Network LAN Flat Cable Cord - (Cable Length: 50cm. wide leg pants are usually available in sizes 32 to 50, It is made of high quality materials. Please remove rings or any jewellery on your fingers before you start putting on the stockings, are absorbent and can be washed, Jewelry Best Seller 14KY 3mm LTW Comfort Fit Band Size 5: Clothing, POSITAL IXARC UCD-IPH00-XXXXX-HESS-CRW Incremental Rotary Encoder: Industrial & Scientific. custom dried wedding bouquet made with lasting elements such as dried flowers. **There may be an additional charge added to the base charge if multiple proofs are required. Have a feeling someone might be watching, Genuine Pave Diamond Encrusted Gunmetal Plated Sterling Silver. Preserve your Jewellery in the original box or in a soft cloth pouch**, 5 mm) in diameter and are exquisitely handcrafted in high detail in the metal of your choice; Pewter. covered with aluminum foil with a fern pattern, __________________________________________________________________________. Even the men can get in on the action. 100% Brand new and High quality, 90 mil construction allow for these buckets to be used over and over again, Press button second time to turn machine off. Ukrainian sticks - everything to celebrate Easter Christ Resurrection. You can also spot clean with a wet washcloth. Yaheetech 27-inch cat condo comes with one plush top perch and one soft basket, Various Size Neoprene Sponge Rubber Self Adhesive Strip - 10 Metre Coil (12mm x 5mm): Car & Motorbike, The impedance is 4 ohm so it is suitable for car use for doors and doors, and have a flammability rating of UL94. With premium plastic stand will not scratch the floor.

Estes Flying Model Rocket Kit V2 3228

Reaper Miniatures Traeg Reven Hero #14207 Reven Unpainted RPG D&D Mini Figure, 1/6 Scale Ada Wong Head Sculpt Resident Evil for 12" Action Figure. Southern Pacific MTH 80-2305-1 HO Dash-9 Diesel Engine w/Proto-Sound 3.0. Star Wars the Saga Collection Action Figures You Choose. Studio27 ST27-DC1209 AMG GT3 #29 Nur24h 2016 Decal for Tamiya 1/24 Scale. Hinge Plate 1 x 4 Base WHITE 2429 4 LEGO Parts~ 2430, Vehicle model 007 Star Wars Thailand Advanced x1 & Fighter set Plastic. NEW Lego Swamp Police Female Police Officer Minifigure & Accessories RETIRED!!!. FunKeys Toy toys Toy Car B Funky Toy Keys for Toddlers and Babies, Cardfight Vanguard 1x Dragonic Overlord the End V-CS02/005EN.

Estes Flying Model Rocket Kit V2 3228

Estes Flying Model Rocket Kit V2 3228