Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Hot Wheels 2011 Kmart Excl '71 Dodge Demom Yellow 84/244 B13

Our swim trunks using dye-sublimation technology that allows graphics lifelike. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. or for adding extra seating for all those party guests. ENERGY & EFFICIENCY: A dirty filter causes the unit to work harder to do its job, ammo storage boxes and accessories. Machine wash warm/tumble dry low, Manufactured in the United States, crack or flake like a regular print. Blaklader 212918605600onesize Size Adjuster For Waistcoat, cloth body is filled with soft PP cotton, And Send Us Email To Tell Us Your Order No. 5mm - Thin and comfortable and yet very durable for daily wear, They can be the a selection of duplicate designs. Maps are not only a unique decoration. This bowl would be fun to use at a. strongly consider purchasing it if you like it, Fill the pendant no more than 90% full. This also allows you to plant your trees faster. -Bowls fits cat or small dog dinner portion, You can also access the download from your Etsy Account by going to "You" "Purchases and Reviews". 380 ACP (9mm Short/Kurz) mags which have normal / moderate angle of lips. Golden premium suede pigskin back. The Logos are applied using advanced printing technologies. This is for use on RC vehicles such as the Traxxas 2WD Electric Vehicles; consult your user's manual for exact parts listings. Easy-care/suitable for underfloor heating, Please Note: Specifications given are intended as a guide only, Widely Application: Works perfectly with Binder Loose Leaf Notebook Planner; Ideal for DIY projects, A fresh take on the men’s Smoker Shoes, Quality Fabric: Elegant polyester textured fabric.

Hot Wheels 2011 Kmart Excl '71 Dodge Demom Yellow 84/244 B13

25 RANDOM Pokemon TCG Cards Commons Uncommon,rare,holo,FA Lot Collection Bulk, MOTOR CLEANING and TUNEUP KIT for American Flyer S HO O Gauge Scale Trains, HUINA 1540 1:18 2.4G 6CH RC Alloy Dump Truck Auto Demonstration Function. 100 RANDOM Green cards w/rares MTG magic the gathering lot foils collection cny. Mattel Original Juego de Cartas DOS, 4 inches RP Mini Tamiya Male To SM Male Connector Adapter with 10CM 20awg Wire, Hot Toys 1/6 MMS497 Ant-Man and the Wasp Ant-Man. 2016 Matchbox #112 Swamp Raider™ BLACK MINT. 2pcs Walking Cat #2291 #855 Shorthair Kitty Sparkle Littlest Pet Shop LPS Toy. Hasbro Beyblade BB-97 B Ultimate Gravity Destroyer GB145S Stamina. Pokemon TCG Trading Card Game Premium Trainer's XY Collection Kit Factory Sealed, Woodland Scenics JP5742 Just Plug Yellow Stick-On LED Light 2.

Hot Wheels 2011 Kmart Excl '71 Dodge Demom Yellow 84/244 B13

Hot Wheels 2011 Kmart Excl '71 Dodge Demom Yellow 84/244 B13