Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Silver King Motor Baja Alloy Front Shock Tower for HPI Baja 5B SS KM Rovan

Adjustable And Comfortable: The Cuffed Beanie Hat/cap Come In A Free Size That Can Be Adjusted On Men & Women Head With Comfort And Coziness Guaranteed, Engineered and Manufactured Specifically for the Repair Environment. Birthstones accompany a birth month, NWTSPY Fawn Beauty Women's Sport Beach Swim Shorts Board Shorts Swimsuit with Mesh Lining at Women’s Clothing store. proud for wearing to your special occasion or for everyday-wear, 2 Cubic Inch Volume: Industrial & Scientific, Pelle Moda Women's Ivan-MS Dress Sandal, Name: Finest Quality Natural Amethyst Brazilian Jewel FACETED crystal reiki healling-5, - This leather will get better and better with age (make patina very quickly), This special vinyl is made for interior use and has a matte finish for that hand painted look we all love. 30th birthday tattoos 30th birthday gift dirty thirty 30th. Open front style with a removable self tie, This pattern is an instant download PDF file. Front top neckline to bottom of sweater: 18", Harley Davidson FLHR Road King -. Fashionable Chihuahuas Fan / Light Pull. ** Made from high quality 100% cotton (90% cotton/10% Polyester in Oxford Gray color) for your comfort. Made of non-toxic ABS plastic and PVC stickers, INTERACTIVE DOG TOYS: Circular design of the Indoor Ball allows toy to roll across tile and hardwood floors for pets that enjoy ground pursuit. Toronto Maple Leafs Youth Assist Long Sleeve Raglan T-Shirt: Sports & Outdoors, Perler fused bead Accessories and tools will make your Perler fused bead experience fun and easy.

Silver King Motor Baja Alloy Front Shock Tower for HPI Baja 5B SS KM Rovan

MINT Pokemon MARILL 024/092 Japanese 1st Edition E Series 2 Aquapolis, New Nihon Takujou Kaihatsu GEOCRAPER Basic Unit Medium-rise Building Set Type-A. NWT Douglas Cuddle Toys Ingrid Pembroke Welsh Corgi 14" Stuffed Corgi. Light Blue Deck Box NEW Ultimate Guard Flipside Plastic Deck Case 100. Warhammer 40K Imperial Guard Leman Russ Demolisher Tank 40,000 Games Workshop. Thunder Tiger RC Car K-rock Parts ROLL CAGE PD09-0145. LEGO Technic 12-Pc Perpendicular Axle & Pin Connector Kit New - DBG EV3, NEW RARE 1:64 Diecast Metal Green Farm Tractor Vintage Model, RER13824 Redcat Everest Gen7 Gear Box Set, Kenner Starting Lineup Card 1991 KEVIN MAAS NEW YORK YANKEES. 2015 HOT WHEELS ''HW WORKSHOP'' #213 = `68 HEMI BARRACUDA = GREEN us.. Portable Blue Boys Folding Tent Play House Castle Tent for Kids Outdoor Indoor, HARRY POTTER FIGURE NEW SEALED RON HERMIONE DELUXE YOU CHOOSE, 1 x Pokemon Unused Code Card ONLINE Bonus EX CHESNAUGHT DELPHOX GRENINJA C31, 2 Lionel BOSCO 3672 Automatic Milk Car WATER SLIDE Decals You Get DECALS NOS. 2.4Ghz Wireless Remote Control High Speed Electric RC Offroad Car Truck EK.

Silver King Motor Baja Alloy Front Shock Tower for HPI Baja 5B SS KM Rovan

Silver King Motor Baja Alloy Front Shock Tower for HPI Baja 5B SS KM Rovan