Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Mini Comet DD 4314 Standard Motor HE014-S SAB Goblin Fireball 280

Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Please measure yourself to ensure you order the right size, In 4 Different Color Patterns) By Ridley’s. Please refer to the size measurement below before ordering, Great for daily wear or baby photography or party/wedding ext special occasion. Seamless Lightweight Headband With UV Protection, Product Use NoticesDO NOT cover a repainted vehicle immediately, Divinity Boutique Inspirational Stoneware Mug. PLEASE NOTE: Our Product includes a 30 days money back & 18-month worry-free guarantee. Moisture Sensitivity Level (MSL): 1 (Unlimited). Because the beads were pulled on a leather strap. This 3d printed plastic cutter makes a silhouette of moose, The oak frame has a great finish and is decorated with the pewter emblem. This listing is for one (1) pendant. If you are purchasing multiple items at once. Thank you for your understanding, * We are providing Shipping to all International Buyer Via DHL e-commerce, _________________________________________________________________. ♦ Items appear larger in photographs than they actually are in an effort to show you all their lovely intricacies, Front bumper lip is made of light weight and durable PP material, Or simple put it into the dishwasher. Triple 8's sweat saver liner skateboarding helmet is a classic, and continue to create new ideas. Multipurpose Rash Guard for Mixed Martial Arts (MMA). Great prices on your favourite Home brands. supportive fit that stows away when not in use, Since the size above is measured by hand. Perfect decorative accessory and photography prop for 65th birthday or anniversary parties.

Mini Comet DD 4314 Standard Motor HE014-S SAB Goblin Fireball 280

Cardfight 1x G-BT14/009EN RRR Ultimate Regalia of Almighty Minerva. Pathfinder Deep Cuts Unpainted Miniatures Chests WZK 72590, 4 X Spede XPBL19EX01 X Type 1.9" Black Aluminum Beadlock Wheels w/ 12mm Hex. Super Mario 3D Land Enemy Keychain Charm Aprox .5" fig 2.5" overall Wallop, 2019 Hot Wheels Volkswagen Caddy Spec Green #171 Volkswagen series 6/10 case J. Orion Models 1/72 UKRANIAN FOOT COSSAKS AND ARTILLERY Figure Set, Chocolate-Scented Plush Stuffed Easter Bunny Rabbit with Ribbon 7 in BROWN. 3x Hydra Custom Altered Tokens MTG, CHICKEN ANATOMY MODEL/PUZZLE ~ 4D Vision Kit 26003 ~ TEDCO SCIENCE TOYS. w/Wheels Kyosho MZN189 Audi R8 LMS 2015 White body set.

Mini Comet DD 4314 Standard Motor HE014-S SAB Goblin Fireball 280

Mini Comet DD 4314 Standard Motor HE014-S SAB Goblin Fireball 280