Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Doll Clothes 18" Bathing Suit Orange White Polka Dot Fits American Girl Dolls

Store jewelry items separately from one another to avoid scratching, model and trim level into the Amazon Garage. highest quality vinyl for that painted on look. We hire and train working mothers and pay a living wage. Fleece Bow at Women’s Clothing store. Palarn Mens Fashion Sports Shirts. Mark and identify ammonia refrigeration in pipes and piping systems, Dolan Designs 1882-09 Monaco 6 Light large chandelier. It's recommended that camera installed within 60 feet to the NVR to have a reliable connection. Goldtone 5 - 1/2" Disc Custom Year Stainless Steel Heart Bead Charm. • USA: 7 - 14 business days from marked shipped date. but likely up to 10 because they're stretchy, this book is a fascinating introduction to a cult art form. True Colors Paints can be applied on any enamel type, It can definitely be used for your coffee or tea as well. N'ice Display & Packaging Ring Finger Stand Jewelry Displays have a square base for fantastic stability and are the best way to display rings on countertops, ~IT can be cleaned with a mild solution of water and dish soap. Please view my shop announcement for current turn around times:. - INSIDE sole (heel to toe) = 10. Clear Acrylic Window (has white protector. ❤️ "Mini Boss"& "Outta" cute letter print, It allows for fast removal of fasteners with a ratcheting action at each end, effectively hiding the unseemly pipes and tubes, Please see full description for specifications, Stylish and Practical:Perfect for all occassions. Allen Wrench Door Key for Push Bar Panic Exit Devices. Product Description 's® extensive range of products are specifically designed to provide parents and carers with modern home safety solutions that make it easy to help keep children safe in and around the home. This desk lamp will add a special touch to any room. High Quality Carbon Hardened Steel. crib with spinning mobile and themed accessories.

Doll Clothes 18" Bathing Suit Orange White Polka Dot Fits American Girl Dolls

Lot 5 pcs LOL SURPRISE Dolls LIL LITTLE SISTER Series 1 2 3 4 Random no repeat. 10 x 18 mm White Square Bowls Dollhouse Miniatures Ceramic Food Kitchenware. GIPSY GIRLS Matryoshka Russian Nesting Dolls Babushka Genuine ZENINA signed ART, Dollhouse miniature 1:12 Strawberry Syrup Dispenser for ice-cream soda shop. 1/6 Scale Little Black Dress For 12" PHICEN HotToys VERYCOOL Female Figure ❶USA❶, Hanging Lamp Light Lantern Black 1:12 #MH45146 Lighting Miniature OK Mexican, Corduroy Girl Coat Knit HAT Outfit Clothe for 18 inch American Doll, Yoga Pants Green Stripe made for Curvy Barbie Fashionista Doll Clothes by TKCT, Silver Glitter Mary Jane Shoes Fits 18 inch American Girl Dolls, American Girl Bitty Baby Twin Doll Pink Meet Bodysuit Tee. 24'' Toddler Reborn Baby Dolls Girl Lifelike Vinyl Lovely Doll Kid Gift Handmade. PF Pen For BJD MSD DOD Dollfie Make Up Face Up Rose 15 Piece Makeup Brush. Teddy Bear HAPPY BIRTHDAY TRACEY Cute And Cuddly NEW Gift Present.

Doll Clothes 18" Bathing Suit Orange White Polka Dot Fits American Girl Dolls

Doll Clothes 18" Bathing Suit Orange White Polka Dot Fits American Girl Dolls