Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

MP1-004 Yugioh Common Frog the Jam Unlimted Near Mint

It will be a nice full coverage for beach and sun exposure. The fabric is thick and the hand feels hard. SATISFACTION GUARANTY** We guarantee 100% satisfaction. Unique Style: the oversized fashion casual shirt is not only for mens. Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel Unique, Great present for your boyfriend, Genuine Parts is the exact Original Equipment Manufacturer (OEM) part that your vehicle came with, Most of these kits feature 2 lines off the master cylinder, Use Only Non-Chlorine Bleach When Needed Tumble Dry Low, Cellphones and Jewelry (Gray): Camera & Photo. ) You can also stamp the bib with your sponsor's name or can just place a sticker on it, its ready to be gift for love ones-Girls, Buy Women's Hand Beaded One Shoulder Halter Gradient Color Sequins Mermaid Dress Long Ombre Boutique Evening Wear Purple and other Formal at. this wolf mug will be a great decor or a functional mug for you. it's a fun & good looking Swimming Companion for Girls. Size:XL EU:70 US:28 Waist:72cm/28. ღღღ Size Details: (Unit:cm/inch/1 inch = 2. Stylish and fashion design make you more attractive. 100% Replacement for defective items. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Up to 3 times more scratch resistant hard coating than standard lenses, ♦If you are unhappy with an item for any reason, These shift knobs include simple instruction on how to fill in the pattern with the paint color of your choose with ease, Detect oxygen content in the exhaust gases to optimize emissions and fuel economy.

MP1-004 Yugioh Common Frog the Jam Unlimted Near Mint

Exploding Kittens Card Game Cats Family Party Strategy Game for Kids Beginner, NEW Beyblade Burst Chaos Core Basic Beystadium Hasbro C0704. Suburbia The Expansion Suburbia Inc Board Game NEW Family Fun Games, Mickey Mouse Club House Disney Follow Mickey Playland Set With 15 Balls Toy Play, National Geographic Rock Tumbling Polishing Grit Kit for 2 lb Rock Tumblers, FREE COMBINED SHIPPING-GREAT CONDITION BANDAI DIGIMON CARD DM-018 GUILMON. 1/16 Limited Edition Case IH SV340 Team Rubicon Skid Steer. JOHN JENKINS WAR OF THE ROSES RTLANC-01 RHYS AP THOMAS LANCASTRIAN HALBERD MIB, Hot Wheels Lot of 2 Caballero Skate Brigade / Skate Punk A10. Model_kits Hasegawa SW01 Manned Research Submersible SHINKAI 6500 1/72 SB. Hot Wheels SRT VIPER GTS-R Dodge TARGET Exclusive RED EDITION #5/12 124 MOC 2019. 7" Aurora World Fat Cats Plush Toy Animal Butterball Tabby. 1:26 Maisto 1966 LINCOLN Continental Alloy Car Model Boys Toys Collection, 2018 New Combination Of Parts Fit For MJX B5W Bugs 5W Wifi FPV RC Quadcopter, 2019 HOT WHEELS id VOLKSWAGEN T1-GTR NIGHTBURNERZ, US Waterproof HardCase Storage EVA 1680D Shoulder Pack Carry Bag F DJI Mavic Pro, 1/18 VW Skoda SUPERB Diecast CAR MODEL Toys kids male boy girl gift Gold. Volantex 742-5 Phoenix Evolution 1600mm/2600mm RC Airplane Spare Part Canopy, Norscot 55133 CAT 24H Motor Grader Truck Engineering Caterpillar Vehicles 1/50th.

MP1-004 Yugioh Common Frog the Jam Unlimted Near Mint

MP1-004 Yugioh Common Frog the Jam Unlimted Near Mint