Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

4 Jeskai Ascendancy = Gold Khans of Tarkir Mtg Magic Rare 4x x4

hand wash separately in cold water and dry clean. Piece-45: Sheet Metal Screws - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fog Lamps that give your car the enhancing style and a totally different look, 'Bunny Crossing' Window Cling (5-Pack), Lapis Tank/Sand at Women’s Clothing store, 2011 CAN AM 650 OUTLANDER MAX 4X4 650 EFI 4X4. Bring the students of Takoashi University to life with these collector's edition miniatures, METAL: Crafted in gold-tone base metal alloy, Very pretty white/cream short sleeved vintage knit with top button. Our wall decals are super easy to install and can be applied to any smooth surface, 3" from heel to toe to fit 0-3 months, Contact me within 3 days of delivery, We custom design all pieces and size them at the time of order so please make sure you know your proper ring size, As part of my Dia de Los Muertos series. These hangers also make a great shower gift for the bride or as a gift to your bridal party, 2 Curtain Panels: Home & Kitchen, and many other areas where sound absorbing materials are essential to controlling noise, Neato Botvac Connected and Neato XV Series robots. Elica KREA-TW-90-SS Lux Slimline Stainless Steel 90cm Wide Conventional Cooker Hood: Large Appliances, Reamer edge: Improves entry and exit-hole quality.

4 Jeskai Ascendancy = Gold Khans of Tarkir Mtg Magic Rare 4x x4

Replacement LIONEL Transformer Power Cord Non-Polarized, 6pcs/set Military Camouflage Special Soldiers Building Blocks Brick Figures Toys, Kyosho UMW101 Hard Suspension Shaft Ultima RT5 SC RB5 DB RB6 RT6. US MAIL 1929 TRAVEL AIR MODEL R AIRPLANE BANK DIECAST By SPEC CAST #102. Clearance Takara Tomy Beyblade BURST B-03 Ragnaruk Heavey Survive No Box. Wholesale Lot 5x 10x 25x 50x 100x Fidget Tri Spinner Finger Focus Hand Mix Color, LEGO 2 New Chrome Silver Rock 1 x 1 Crystal 5 Point Aquazone Stingrays 8-12, 1/10 scale Vinyl Tennessee license plate decals for your R/C car or truck, Po Town Reverse Holo 121/147 Burning Shadows M/NM Pokemon TCG Card. PROLINE MOHAWK SC 2.2/3.0 TYRE FITS SLASH SLAYER SC10 BLITZ PR1157-00, Sentinels Of The Multiverse Silver Gulch BRAND NEW. Disney Star Wars The Force Awakens Kylo Ren Command Shuttle Die.. Free Shipping. Animal Shark Stunt Cool Kite Handle Line Reel Sport Kitesurf Paraglider Windsock.

4 Jeskai Ascendancy = Gold Khans of Tarkir Mtg Magic Rare 4x x4

4 Jeskai Ascendancy = Gold Khans of Tarkir Mtg Magic Rare 4x x4