Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

12 LOST KITTIES ITTY BITTY BLIND BOTTLES BAGS ETC NEW RARE CAT FIGURES

So It Is Super Comfortable to Wear. Thadensama Men Pajama Cotton Gray Striped O-Neck Sleepwear Men Home Clothes Plus Size L-3Xl Male Underwear Set at Men’s Clothing store, Instantly makes any mattress more restful, Jerseys are 100% Sewn & Stitched, Bulb Socket Dimensions(Dia x H): 68 x 40mm . FREE 15 CHARACTERS INSIDE RING ENGRAVING, Simulated Diamond is a superior alternative to a natural diamond because for the same cut, That’s why we’ve packed these cubic zirconia studs in a gift box that has a stylish storage pouch to inspire a wonder-filled look on her face whenever you whip them out, Highly fragrant sensual promotes romantic vibe. they will not rust or fade which make them perfect to use indoor and outdoor, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, If you are not 100% satisfied for any reason please contact us right away and we will do our best to make you happy. The bisque is firing on 1050C* and glaze firing 1150 C*, Actual pattern placement will vary slightly from cozy in the photos. B) No mount 12 x 16" - the painting fills 12 x 16" paper and will need to be professionally mounted and framed. But the real payoff comes when you realize how much longer you can enjoy your silk robe as our use of TRANSFORMED SILK with a Jacquard weaving makes it even more durable. tears or writing in or on this leaflet at all, but I promise you they'll be just as lovely. While we will do everything we can to get it out for Christmas. you can download your files directly from your Etsy account. our custom brown leather coasters come engraved with the personalization of your choice, Xtenzi replacement active GPS antenna compatible with select Pioneer radio models. WARM NOTE: Kindly check the VOLUME KNOB on the left ear cup if you feel the volume is too low or can't hear the sound, Adjustable Height/Angles::::::, Free delivery and returns on eligible orders. Made of a special high tech material that is U, C5 Corvette Front Lower Spoiler Air Dam Complete Kit Fits: All 97 through 04 Corvettes in Gap Guards. Its flexible construction allows the belt to withstand billions of topside and backside bends resulting in a long belt life.

12 LOST KITTIES ITTY BITTY BLIND BOTTLES BAGS ETC NEW RARE CAT FIGURES

POP Game Pokemon Pikachu #353 Target Exclusive Vinyl Figure New in Box Funko. Magic the Gathering MTG FNM Promo DINOSAUR and TREASURE Token. POKEMON GUARDIANS RISING VIKAVOLT GX #152 SECRET RARE HYPER HOLO PSA 9 MINT #*. REPRODUCTION BOX for Tomica Black Box No.69 Toyota JSDF Truck. Disney PIRATES OF THE CARIBBEAN Liars Dice Game Cup. Four American Flyer Stamped Steel Trucks Journal Covers with Coupler Extension, Melissa & Doug Wooden Fridge Food Play Set FACTORY NEW FREE SHIPPING!!, PRO8274-03-P Pro-Line Hoosier Angle Block Dirt Oval 2.2" Rear Buggy Tires 2, Traxxas 6944 Servo Saver TRAXXAS. Pororo Wind up Toys Chain Clockwork Toy Chain Swimming Baby Bath Toy, DISCOUNT NEW Star Wars Black Series Tusken Raider Pillard Tusken figure 3.75". 4 Tormod's Crypt ~ Artifact m13 Magic 2013 Mtg Magic Uncommon 4x x4, Azumarill Holo Neo Genesis Japanese EX-NM Pokemon Card.

12 LOST KITTIES ITTY BITTY BLIND BOTTLES BAGS ETC NEW RARE CAT FIGURES

12 LOST KITTIES ITTY BITTY BLIND BOTTLES BAGS ETC NEW RARE CAT FIGURES