Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Zeppin Racing Pinion Holder with Solder Helper Black #ZR-PH-BK

pageant and other special occasion dresses. MUST-HAVE FOR SUMMER - This 2 piece bathing suit is perfect for wearing at the pool. Strong Magnetic - The Magnet is strong enough to hold and stop the door, Best in Class Customer Service: Business hours from 7am PT to 8pm PT every day, Item model number: MV2zxzL310CH, Adjustable: It Can Meet The Maximum Waist Circumference 43". Product Description Product Description The melt blown filter (2 pack) reduces sediment, Each of our products is carefully inspected for quality control. Havaianas can be identified by the "Greeks" in the strap and signature rice-pattern sole. Measurements are made with item lying flat, Wexford Pattern Diamond Criss Cross Thumbprint Edge, We do offer ‘Rush Production’. 3) Open the PDF file in Acrobat Reader to make your edits, • Shoulder-to-shoulder taping. If you're going to wear a ring daily. Email Us for the best Combined Shipping rate, CPSIA means: This product has been independently lab tested and is Phthalate & Lead Free and is safe for application on children’s products, Harley Davidson FXDLI Dyna Low Rider 2004-2006, Jay Franco Minecraft Survive Dark 84' inch Drapes 4 Piece Set - Beautiful Room Décor & Easy Set up - Window Curtains Include 2 Panels & 2 Tiebacks (Official Minecraft Product): Home & Kitchen. Buy Under Armour Little Boys' Souped Up Short. Great prices on your favourite Home brands. After the shower simply let the curtain dry and roll it away, All Of Our Designs Are Printed With Eco-Friendly Ink.

Zeppin Racing Pinion Holder with Solder Helper Black #ZR-PH-BK

Lot 20 new 100 ct pk Dragon Shield Matte Deck Sleeves Protectors Pick the Colors. 1/16 tractor part ERTL plastic air cleaner precleaner 7520 5020 John Deere. Swing Seat Playground Set Accessories Outdoor Rotate Kids Heavy Duty With Rope. Rastar 1:24 Scale Red Ferrari FF Model RC Car RTR. Goobi 300 Piece Construction Set with Instruction Booklet Assorted Rainbow color. RADIANT MIRROR FORCE FOTB-EN055 SUPER X3 YUGIOH. Walthers HO 53' Singamas Container DART #949-8529 New in Package, Align DS455 Servo Gear Set HSP45502 for DS455 and DS455M Servos. Official DC Comics The Flash 8 Inch Action Figure with Retro Cards. English Commander 2018 MTG Magic 4x Golgari Rot Farm NM-Mint, 7" WIDE SAFARI LTD PHOENIX No #801329 TOY FIGURE MYTHICAL REALMS COLLECTION NEW. 2pcs LPS Superhero Shorthair Cat Blue Eyes #2344 Dalmatian Dog Littlest Pet Shop, John Force Castrol GTX Drag Car 1/64th HO Scale Slot Car Waterslide Decals. 15x Lego ® 85984 Slash Stone/Dachstein 30 ° 1x2x2/3 beige/sand colour New Tan Slope. 100N3C hot wheels, matchbox Display case cabinet for 1/64 diecast scale cars. Micro-Trains Line #02100413 Montana State Car Rd # MT 1889, MX1806 2280KV Brushless Motor For Mini RC Multi-rotor Tri Quadcopter DN, The Elder Scrolls V Skyrim Daedric Armor game, gamer, xbox, ps4, gift, geek.

Zeppin Racing Pinion Holder with Solder Helper Black #ZR-PH-BK

Zeppin Racing Pinion Holder with Solder Helper Black #ZR-PH-BK