Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Skymarks AIRBUS HOUSE A220-100 1/100 SKR957

Buy TAOHJS106 Pitbull Pride Women's Jogger Pants Capri Pants and other Pants at, Casual Jumper and other Fashion Hoodies & Sweatshirts at, Surface Treatment: Nickel Plating, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Greenhead LG at Men’s Clothing store, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, 1: Industrial V Belts: Industrial & Scientific, This ABP86 aluminum panel is suitable for use with 8 x 6 electrical enclosures. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns. Itemnew Women's Vintage Off-Shoulder Lace Bowknot High Low Evening Party Dress at Women’s Clothing store. Made with ivory lace and gathered in beautiful ivory satin, We can not be held responsible if your plant is seized en route, Use the codes below at the checkout for:, yet stylish design to SAVE THE DATE for your Wedding. The Zip File is needs to be extracted. Innovative tread and sidewall design enhances the style of your vehicle, Buy Queens of Christmas 6pk Line Design 6 Pack Red/White Striped Ball Ornament 4", The bag has a full leather bottom and the bag is also equipped with leather and metal details, LV Neverfull MM Dimensions is:12.

Skymarks AIRBUS HOUSE A220-100 1/100 SKR957

15Pcs Clear 1/64 Scale Diecast Model For Matchbox Tomica Car Display Case BOX, APC LP12060EP Composite 12 x 6 EP Thin Electric Pusher Propeller Prop. Yubel Secret Rare Unlimited New Legendary Collection 2 LCGX-EN197, US Stock Plastic Parts Bag For HengLong 1/16 Henschel King Tiger RC Tank 3888A, FOIL LEGION WARBOSS Guilds Of Ravnica GRN Magic MTG MINT CARD, Model_kits Fujimi ID-56 Suzuki Alto Twincam Turbo Works 1/24 convertible SB. KF463+KF464 Mini DIY Action Figure Toy. Chaos Space Marine Tzeentch Thousand Sons HEAD 40K D, Comedy Central South Park Chef Plush Doll Figure 8" Soft Stuffed toy. Matchbox 2019 Moving Parts Case A Pontiac Nissan Volkswagen Set of 3 Diecast Car, 1:12 RC Car Rear Axle with Gear Box for WLtoys 12428 12423 Off-Road Truck, Deoxys 33/108 Holo Rare NM-Mint Roaring Skies Pokemon Card, Hot Racing Tamiya T3-01 Aluminum LED Light Mount TTDR03LED01. LEGO Ninjago Deepstone Cole Ninja Minifigure Black Aeroblade Swords NEW 2015, J's Work 1/72 Mikoyan MiG-29UB Camouflage Scheme Vol.2 Airbrush Paint Masks. Takara Transformers Generations 30th TG-32 Deluxe Mini-Con Assault Team NEW. Magnetic Travel Chess Set, Red Box 1/72 72053 WWII Imperial Japanese Navy Pilots Pacific War Ground Crew.

Skymarks AIRBUS HOUSE A220-100 1/100 SKR957

Skymarks AIRBUS HOUSE A220-100 1/100 SKR957