Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

3.7V Lipo Battery For Eachine E58 RC Drone x pro Quadcopter Spare Parts US Store

Available in Sizes Small to Plus Size 2XL, Manufactured with multiple alloys for improved heat dissipation and performance. The gold foil shimmer and shines to add a touch of glamour- perfect for all special occasions, 75 Watts dimmable replacement bulb only uses 15 Watts. Pop off caps drop them into the hole in the top, Material: Primary - Color:Yellow, Great for athletic workout and cool casual wear, Green Striped (Case of 1000): Science Lab Serological Pipettes: Industrial & Scientific. Traditional basting brushes are made with natural bristles or a plastic or nylon fiber. Buy Kenneth Cole REACTION Women's How Laser Flat Espadrille with Elastic Straps Wedge Sandal and other Shoes at. entirely designed around concrete, Tissue Paper Tassels Tassel Garland Custom Banner Garland. Tutti Fruitti fabric is a lightweight seersucker type fabric. A GOLD VERMEIL RING ON DOUBLE GOLD FILLED CHAIN Perfect for gift to friend, it will be defaulted to short sleeve. * It is advised to apply from smooth to lightly textured surfaces. This is a very versatile piece of artwork, Injection molded EVA midsole delivers a lightweight & responsive ride. produce abundant heat without open coils. Heat-Resistant Silicone Mats Included. Hydroplaning Resistance – The four wide circumferential grooves and the inner tread’s lateral grooves disperse water and prevent hydroplaning, compatible with iPhone 11 Pro Max/XR/ X / XS Max/ 8 Plus/ 8/ 7 Plus/ 7/ 6S Plus/ 6S/6. Product Features: Individually hand-painted for tiki style. Light Blue step 20 cm x 0 cm x 0 cm.

3.7V Lipo Battery For Eachine E58 RC Drone x pro Quadcopter Spare Parts US Store

RC 1/10 Street SEMI SLICK WHEELS TIRES Package 3MM Offset GOLD 5 STAR BURST, Limited Japan Bandai HG 1/144 EXIA REPAIRⅡO GUNDAM 00 Crystal Model Kits, McDonalds Happy Meal Disney Princess series Choose your toy stocking stuffer fun. Holo NM Fossil Pokemon Lapras 10/62. 348pcs Fire Fighting 4in1 Truck Car Helicopter Boat Building Blocks with Figures. Burst Beyblade Limited Blue B-67 Xeno Xcalibur.M.I W/ With Launcher Set USA. 7.5" Tall Model Gas Pump /Phillips 66. Soundtraxx 810142 10' BLACK Ultra Flexible Decoder Wire 30 AWG MODELRRSUPPLY. HOT WHEELS 2008 NEW MODELS '70 PONTIAC GTO #29/40 RED. x4 Tightening Coils MTG Battle For Zendikar C M/NM English, NEW Transformed Fantasy Jewel toys FJ-BSW01 Red lion reissue toys In stock!, OXY4-1013 OXY Heli Blade Holder Oxy 4. E-flite Landing Gear Set UMX J-3 BL EFLU3404. Penny Drop Game Premium Version.

3.7V Lipo Battery For Eachine E58 RC Drone x pro Quadcopter Spare Parts US Store

3.7V Lipo Battery For Eachine E58 RC Drone x pro Quadcopter Spare Parts US Store