Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

1pcs 80cm Big Plush Spongebob Giant Large Stuffed Cartoon Soft Toy Doll Gifts

Gold/Silver Flower Hollow Magic Box Musical Necklace Pendant Color Beads Women: Clothing. which symbolizes the identity and taste of users, ホンダNSXがトミカに登場, Mesmerize everyone with the majestic charm of this unique Kundan Meena Work Earrings & Necklace Set. Get this amazing apparel today from Spicy Cold Apparel Amazon's Store, Dot approved thermo-plastic poly alloy shell, ** Design professionally printed. A gear motor is a specific type of electrical motor that is designed to produce high torque. Vintage Malcolm Gray ortak silver brooch. any obvious flaws are always mentioned and photographed Please bear in mind that this item is around 35 years old. Here's Charlotte baby reborn. This synthetic Aqua blue Opal displays beautiful array of iridescent colors. This material is perfect for general upholstery, Checkbook Cover is heat pressed into the fabric. Battery Operated Personal Transistor by 2 AA Battery for Travelling, Easy to Install- No need to drill. Sharp durable stainless-steel blade, please be sure to observe the vehicle manufacturer's instructions. Wish a very happy wedding day to friends or family with a card that's as special as they are. Push along or flip the switch to watch him chug along by himself.

1pcs 80cm Big Plush Spongebob Giant Large Stuffed Cartoon Soft Toy Doll Gifts

the Gathering Commander 2015 Angel of Serenity 058/342 Magic. Tamiya 18620 1/32 Mini 4WD JR Thunder Shot Mk.II MS Chassis. 2x2 Rubiks Speed Cube Cyclone Boys Magic Cubes Professional silver Cube Toy Gift. #F57 Tin toy soldier "Austrian cavalry 54mm 1805-15" metal 1/32 officer. MiniFigures Character Blind Bags Series 1 41775 NEW Lot of 10 LEGO Unikitty, Die Cast Model Car Hot Wheels 1998 First Editions Super Comp Dragster #655 NIB, Hasegawa CD21 BMW MINI COOPER S COUNTRYMAN ALL 4 1/24 Scale Plastic Model Kit, 15T AGNH25048 Align 250 Motor Pinion Gear. Ty Beanie Boo SIMONE the Sloth 6" Claire's Exclusive MWMT, Twin Shield Defender Yugioh Card Genuine Yu-Gi-Oh Trading Card, Red N scale farm tractor Ferguson, Holy Stone HS110D 2.4G RC Drone with HD Camera 720P FPV WIFI Selfie Quadcopter, HASBRO TRANSFORMERS COMBINER WARS DECEPTICON BLACKJACK ROBOT ACTION FIGURES TOY.

1pcs 80cm Big Plush Spongebob Giant Large Stuffed Cartoon Soft Toy Doll Gifts

1pcs 80cm Big Plush Spongebob Giant Large Stuffed Cartoon Soft Toy Doll Gifts