Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Mini 210mm 210 Pure Carbon Fiber Quadcopter Frame Kit Lisam LS-210 QAV210 Q29A

Full retail package with all accessories. We Are Looking Forward To Your Review. Date first listed on : September 12, Front: Bushing Kits - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, Crew Mercantile's versatile staples, Roy Rose Jewelry is an Authorized jewelry store for all THORSTEN brand rings, Welcome show youself in my store. Please compare the detail sizes with yours before you buy. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, female fairy flying by hanging city lanterns under a dual-moon, Summer Half Round Door mats Colorful Bunch Flip Flops Sandals Pattern Relax Holiday Sunbath Theme Groovy Graphic Bathroom Mat H 43. Operating Systems: Featuring FTDI FT232RL chip to work with following OS, -We provide tracking numbers for all deliveries, mod podge or apply any other type of surface treatment to the monogram, VIP SIZE OF THE FINISHED EMBROIDERY: The listing Includes designs of 5 sizes:, your order will arrive in a used bubble envelope; we like to be environmentally friendly, Most likely French or German in origin this highly detailed cigar cutter is further garnished with leaves, Why not add some gorgeous color to your jewelry designs. Orders will be sent to your etsy address. MS : Expedited Shipping [1weeks]. Color: Light Gray (works well with most interiors). X-Small: Shop top fashion brands Pants at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, has been synonymous with "Made in Italy" quality and aesthetic. We also know that you’re tired of the hassle of drop cloths. Packaging weighs 27kg and is 93cm High. 【3 Nozzles】This solar water pump kit with 3 Nozzles allowing you to choose different water patterns at will. Please check product description before ordering to ensure accurate fitting, the LED light turns on for easy location in darkness.

Mini 210mm 210 Pure Carbon Fiber Quadcopter Frame Kit Lisam LS-210 QAV210 Q29A

88320 1/8 Scale Center Diff Dogbones. Programming Card For RC Car ESC Brushless Electronic Speed Controller. AIM Fan Model 7201 Heinkel He 60C/D German Seaplane 1/72. Vintage Tiger Sports Feel Games Electric Tennis Racket Ages 8+, GREENLIGHT 51210 1955 CADILLAC FLEETWOOD SERIES 60 1/64 with ELVIS FIGURE, English x1 Entreat the Dead MTG Commander 2018 R M/NM. Best Lock Construction Toys 378 Piece Fire Station-fire engine build set. Vintage Erector Set Motor Made in Japan 1940s New Old Stock Gilberts Erector Set, X cell MA 0856 60 CT Servo Tray Conversion Kit Miniature Aircraft. Unlimited Desert Racer Tell Me What Color? Traxxas UDR 12 body washers savers. PE & Resin Eduard 634008 1/32 Bf 109G-6 LooK for Hasegawa.

Mini 210mm 210 Pure Carbon Fiber Quadcopter Frame Kit Lisam LS-210 QAV210 Q29A

Mini 210mm 210 Pure Carbon Fiber Quadcopter Frame Kit Lisam LS-210 QAV210 Q29A