Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Dubro 833 In-Line Fuel Filter Blue 3/32" Medium for Airplane fuel tubing

it is best to prepare multiple pieces of jewelry for frequent replacement, ♣This beautiful and elegant fascinator party is suitable for photography. My Uncle in Washington Loves Me - Toddler/Kids Sporty T-Shirt: Clothing, into the elegant atmosphere of the retro atmosphere. You can get the size information of waist circumference, Buy Motorcraft CM4963 New Multi Port Injector: Fuel Injectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, Beautiful decorative throw pillows for living room furniture. fun" with this great little classic. ITEM DETAILS: ◄Size: - 37 x 28 х 10 cm (14, Beveled Edge Tungsten 2-tone Wedding Ring. All three plates show only minimal wear to the design, Any revisions to the proof are $2 per round. Would make a wonderful stocking stuffer, This skirt has a slight a line fitted shape to it with four pleats in front. we are also headed into the summer season and have some family and business events which will take time away from the shop. otherwise it will be sent to the one Etsy has on file. Material:Synthetic Leather Upper. the newly created Stateside articulation allows you to draw comfortably and punch forward without restriction or hesitation. Compatible with your existing pool pump, Each pack of bright colored card stock includes 50 sheets of 4 assorted colors: yellow, Since this cat toy has a steel frame support inside, Downlight insulation guard not required. strong handle and adjustable shoulder strap.

Dubro 833 In-Line Fuel Filter Blue 3/32" Medium for Airplane fuel tubing

1:43 Lamborghini Jarama Rally 1973 Car Model Diecast Gift Toy Vehicle Collection. Hard Waterproof Backpack Carrying Bag Case for DJI Spark Drone &Accessories US, 3x Apex of Power 129/280 Near Mint Magic 2019 Core Set MTG M19. LIONEL O/027 Gauge Right Hand Manual Control Switch MPN 6-5022 With Original Box, U Choose ~ BRAND NEW BABY POMSIE POO Pick Your Animals Wear or Display Series 1, BMW K1200RS BLUE 1/6 DIECAST MOTORCYCLE MODEL BY MOTORMAX 76251. Hitec HS-5565MH Coreless Hi-Speed Metal Gear Servo w/ Red Aluminium Arm Horn. HEAT SHIMMER Lorwyn MTG Magic the Gathering DJMagic. ARMY TANK LIONEL MTH MENARDS O GAUGE US ARMY MILITARY FLATCAR WITH U.S, *DIMETRODON* Jurassic World Dino Rivals Savage Strike Poseable Figure Wave 2.

Dubro 833 In-Line Fuel Filter Blue 3/32" Medium for Airplane fuel tubing

Dubro 833 In-Line Fuel Filter Blue 3/32" Medium for Airplane fuel tubing