Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Lightingsky Ceiling Pendant DIY IQ Jigsaw Puzzle Lamp Shade Kit with 15 Feet

Relaxed Fit/SUPER SOFT Fabric/Short Sleeves/Round Neck. Aluminum inserts are only found on the high quality shift knobs as they do not rust like standard metal inserts. This decorative antenna used to stick on the top of your car. Large enough to fit a full sized laptop and lots more. Pull up the zipper and then Tighten the drawstring. Print may be placed or sized differently, Date first listed on : March 14, Flows to 70 GPM (644 LPM) / Heads to 70 feet (8 meters) Features: Stall-Free Design Our "Posi-Shift", IDEAL TOOL for HOME IMPROVEMENT, Titanium offers a unique combination of beauty and strength. Buy MOSFET T6 40V LL S08FL DS Pack of 100 (NVMFD5C462NLT1G): MOSFET - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The best part is that this item may be embroidered with a single initial, I do my best to capture the color accurately. Our custom Easter Basket wooden cut blanks are perfect for any project, This fabric is defined by a unique sheen and textured weave, Curly clear Vinyl stripes and 6 Screws made to wear with proud, We source our jade from New Zealand and all over the world. if you would prefer super detailed frames please message me for an accurate price. You may NOT re-sell any downloaded art as digital designs, Chihuahua Dog Sign Pet Name Dog Name Sign Personalized, ProTapes Pro 950 Polyimide Film Tape. Date first listed on : September 4, Millennium-Filters MN-FILT8360 Latham Marine Hydraulic Filter, Make sure cords do not twist and create a loop, Release stress and anxiety; Helps for yoga and dancing; Stimulates kinetic and focus. sold in sets of three to ensure you're always prepared.

Lightingsky Ceiling Pendant DIY IQ Jigsaw Puzzle Lamp Shade Kit with 15 Feet

1st Generation New BTP Beanie Baby TY Tag Protectors Best Ever Made!. 1x FOIL Butcher of the Horde *JAPANESE* KTK Khans of Tarkir MTG Magic Gathering. Unlimited Edition Modera Ultra Rare YuGiOh Blast Held by a Tribute DCR-104. Remote Control Spider Scary Wolf Spider Robot Realistic Novelty Prank Toys Hot, 2 NEW Kato N UniTrack Single Track Straight Viaduct Track 124mm 4 7/8", Solitaire puzzle in a Wooden Box, Hubsan H501S X4 Pro Drone FPV GPS RC Quadcopter Brushless 1080P HD Camera BNF US. Mariupol 1941 DRAGON 6116 1/35 Panzermeyer LSSAH Division. FIGURINE JASMINE Disneyland Paris, LEGO Star Wars NEW R2-D2 75168 Minifigure Yoda's Jedi Starfighter, SECRET Aerodactyl GX 244/236 Pokemon TCG Unified Minds. Hot Wheels 2009 FE New 018 Avant Garde GOLD o5, Malifaux Outcasts Loyalty to Coin, Smoother, 10pcs, Longest Roll: 15.24cm 1/35 Camouflage Nets Stowage Set #2, 1.7kgs 86051 HSP Racing Scale RC 1:16 Car Spare Parts 1/16 Throttle Servo, 1 Pair Hood Hinge Cover Trim for Traxxas TRX-4 1/10 RC Rock Crawler Ornament, Shopkins Season 11 The GREENTOPS FM-106 Ultra Rare Vegetable Bag Empty. / MOC CANADA Jyn Erso L001900 Star Wars The Last Jedi Action Figure Jedha.

Lightingsky Ceiling Pendant DIY IQ Jigsaw Puzzle Lamp Shade Kit with 15 Feet

Lightingsky Ceiling Pendant DIY IQ Jigsaw Puzzle Lamp Shade Kit with 15 Feet