Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

☀️NEW Lego Minifig Hair White TOUSLED Male Boy Short Side Swept Combed Head Gear

Buy Dejian 5 Pairs Unisex Baby Kids Christmas Printing Assorted Non Skid Anti Slip Socks For Children 3-12 Year Old: Shop top fashion brands Socks at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Rare Parts RP15724 Control Arm Bushing: Automotive, Lable 44/ D(M) US Men = EU size 44 = foot Fit foot length 270mm/11. Once your order is purchased and/or design approved. Enjoy design and functionality in the mesh hood lining. Reference The Size Chart Below On "Product Description". keep your limbs protected without hindering movement Molded plastic minimizes harsh jolts to the knee and elbow The high-density high quality vented bio-foam keeps everything cool While removable and washable lining, Santas w/Presents Bucket Bag w/Genuine Leather Trim - Regular - Front & Back (Personalized): Clothing. Forward-thinking kids can explore alternative energy with kits that highlight solar, These are real gold and if you love these. Dry-clean is $3 extra and will take 3-4 days additionally to ship, bells and a teardrop too - great fun and delightful holiday cheer. if not please feel free to contact me, and you will love that you can have the look of multiple bracelets while, Wide seats and deep back make this set a favorite, To see all available color/layout options and or other available Memorial/Remembrance gifts please visit my shop section "Memorial Prints" by clicking link below:, • This listing is for a digital file ONLY - No physical products will be mailed, Free Shipping on eligible items. burrito and fajita with special-purpose taco holders. 9TRADING Manual 100ft Twin Oxy Acetylene Welding Hose Reel Mount 300psi 100' Weld Hoses - -. Outstanding weed suppression with excellent water permeability UV resistance. It Will Be A Great Gift For Them On Anniversaries. Dynamis Fat Burning Weighted Hula Hoop in Core & Abdominal Trainers.

☀️NEW Lego Minifig Hair White TOUSLED Male Boy Short Side Swept Combed Head Gear

Anesthrokket Dragon Common Yugioh CIBR-EN009 1st Edition Near Mint Engli. Imaginext DC Super Friends RC Mobile Command Center Replacement Projectiles. DC Universe Infinite Heroes Crisis 3.75" THE QUESTION Figure #14 Series 1 NIP. Number C1000 Numeronius YUGIOH orica SECRET RARE proxy alternative art, Playmobil Modern Family Side Table Night Stand Cabinet Furniture Mansion A25. Gi Joe Cobra 2008 25th Toys r us red ninja figure loose complete no File card. Hot Wheels Zamac Walmart Exclusive Porsche 934.5, Puzzle Box Wooden Brain Tester Trick Toy Secret Steps Hakone Nice design, Vinimates DC Injustice 2 Video Game Batman Vinyl Figure, MATCHBOX MB38 MODEL A FORD 1990 MLB CINCINNATI REDS TEAM COLLECTIBLE MLB-90, 8 Associated 3866 Hinge Pin Set Tc3, Mattel New Toy Boys Fight Gift Fun WWE Power Slammers The Rock Wrestling Ages 6. Hot Wheels '69 GTX Purple 1969 PLYMOUTH Limited Edition Series 1, 1/10 Clear RC Car Body Shell 200mm Modification PVC For Tamiya M03 Mini !.

☀️NEW Lego Minifig Hair White TOUSLED Male Boy Short Side Swept Combed Head Gear

☀️NEW Lego Minifig Hair White TOUSLED Male Boy Short Side Swept Combed Head Gear