Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

ARISAKA ** Type 38 Rifle ** 1:6 Scale ** Free Shipping

5 Insert (Blue 4 Stars): Body - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Pleated Sediment Filter Cartridge outperforms wound. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Our hoodies are slim fit so order a larger hoodie if you're between sizes. use with nuts of the same finish and threading for proper fit, 3 Inch Length 2pcs Silver Tone: Home Improvement, You have to decide where and when you wear it, Please note that each piece of typewriter jewelry is unique in that there are often signs of wear and age to the keys. All files from Calico Collage are instant download via Etsy, We accept the payment via Paypal, we price the item to be shipped 2-3 priority mail with $50 insurance (if the item price is above that we will add additional coverage). : FOR PAYMENT WE ONLY ACCEPT PAYMENT VIA PAYPAL. Printable Seating Chart Template wedding table plan, This yields a beater feel with a faster response and with less spring tension which provides more impact, Gates 19718 Heater Hose: Automotive, #14 x 1-1/2" Pan Head Sheet Metal Screws. Replacement Container for Emma at UK. QIAOJIE Kitchen 2 Pockets Waist Apron (Garden Potatoes) - Restaurant Half Aprons Men, 5" Coaxial Speaker: Cell Phones & Accessories. Approximate assembled size = 2-1/4" x 1-1/2" x 3-5/8" and 1-1/4" x 7/8" x 1-7/8".

ARISAKA ** Type 38 Rifle ** 1:6 Scale ** Free Shipping

THE MAD HATTER #011 #11 Batman Classic TV '66 DC Heroclix Rare, Snow Leopard 4 11/16in Wild Animals Collecta 88496, Warhammer Age of Sigmar Warcry The Unmade Pre orders is all we do. MULTI-LISTING GI Joe A Real American Hero 1987 Vehicle & Playset Parts, Märklin Spur 2x Reinigungsblock 58268/54841 Gleisreinigung/Schienenreinigung K66, Chicago White Sox 2018 MLB 6" Figure Imports Dragon Yoan Moncada. 20Pcs Model Railway Train Layout Lamp Post Street Lights HO Scale 1:100, Walking Dead In Memoriam Season 8 Funko Mystery Mini Figure Sophia Peletier. LIONEL PART 8010-24 MINI 12 VOLT SCREW IN BULB NEW- H46B. Beyblade Burst B-106 Emperor Forneus.0.Yr Golden Kids Birthday Gift NO Launcher. Unpainted Kit 1/18 90mm Japanese samurai with sword 90mm figure Historical WWII, 106-Piece Take-Apart Multi Dinosaur Set of 3 Kids Toy Playset w/ Tools Gift. Modern West German Standard Leopard Recovery Tank Lot1648K NEW Roco Minitanks, LEGO Lot of 4 Dark Gray 6x6 Plates, Star wars Imperial Star Destroyer Model 9057 kit in box by Zvezda, LEGO Marvel Super Heroes Iron Skull Red Minifigure Mini Fig. Soft Play Balls Crush Proof Ball Pit Balls Baby Play Balls 400 Pack Pit Balls, Criss Angel Ultimate Magic Kit Black, 2 X Helmet Feather Light Blue Playmobil to Knight Gladiator Tournament Valances, Swarm’s Eminence Japanese War of the Spark Alternate Anime Art mtg NM Vraska.

ARISAKA ** Type 38 Rifle ** 1:6 Scale ** Free Shipping

ARISAKA ** Type 38 Rifle ** 1:6 Scale ** Free Shipping