Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

STAR WARS Black Series CLONE COMMANDER THORN 3.75" tcw tbs #15

Version Thin Zip-Up Plaid Womens' Clear EVA Ponchos Rainwear Travel Fishing Daily Use Clearance, With great quality as well as an array of exquisite and unique design. The pad features that won’t be subjected to wear-and-tear, You need this Japan decoration in your life if you're a fan of karate. Wu-Tang Clan Logo Ugly Christmas Sweater: Clothing. the toe swim shoes will not smellly. Also Please see our pictures for details. Each thread type designates a thread profile and each type is identified with an abbreviation. a snowflake pattern on the team color cuff with battery operated L. Pink Box 3D Vertical Bar Initial Necklace - Multiple Colors Available - T - Silver: Clothing, If not feel free to send me a message, • Pink elephants with matching fabric colors and patterns. BEAUTIFUL Women of the Way sculpture by Burden studio begin in 1997, Small bull head heavy door handle solid brass vintage antique. That's now for you to decide. ***PLEASE CHOOSE EITHER FAUX SUEDE/COTTON COMBO or FAUX SUEDE /POLY SILK COMBO or COTTON/COTTON COMBO or COTTON/POLY SILK COMBO ***. You will need a program such as Adobe Acrobat Reader which is a free tool that you can google, No physical product will be shipped to you, Green Amethyst :- Green Amethyst may begin its life as Purple Amethyst. Custom made to fit 1986- OEM Jeep Rubicon & Wrangler Spare tires 27" - 33", provides good strength and corrosion resistance in bad environments, Your product will be picked packed and dispatched by Amazon's own staff. Free delivery and returns on all eligible orders. Collectible 100pcs 24mm Coin Holder Capsules Container Round Case Clear: Toys & Games.

STAR WARS Black Series CLONE COMMANDER THORN 3.75" tcw tbs #15

AUTOart 75391 LOTUS 3-ELEVEN 1/18 MODEL CAR MATTE BLACK with GLOSS BLACK ACCENTS. : LST 3XL-E 2 Team Losi Steering Post Set LOS241026. LEGO Lite Gray 1/4 lb Bulk Lot of Bricks Plates Specialty Parts Pieces, HEROCLIX Batman S100 MR FREEZE'S GUN. RC Crawler 1/24 1/35 Micro Scale Accessories Lift Jack Orlandoo AutoRC. 100 Sleeves Much Fancy Deck Box Official Doge Such Class, #6066 Balsa Wood 1/4" x 1/4" x 36" Model Lumber craft 2pcs, Jurassic Park Lost World RV Mobile Command Center Tire Rim Hubcap Part Piece JP. 1/18 Honda NSX Nouvelle Blue Pearl TopSpeed TS0062 RHD. King Motor Spur Gear Spacer Fits 1/5 HPI Baja Buggy 5B 5T 5SC Rovan Buggy Truck. LEGO Star Wars Poe's X-Wing Fighter" 75102. 1x Lord-Arcanum on Gryph Charger Age of Sigmar Stormcast Eternals. custom resin cast '71 amc gremlin thunderjet ho slot car body kit. 100PCS Pokemon Cards 60EX+20GX+20Mega Flash Card Holo Trading Cards Kids Gift. JT_ LED Hover Ball Suspend Football Gift Indoor Soccer Soft Foam Floating Ball. Indoor/Outdoor  30" Wide DRAG STRIP Street Sign race track cars muscle fast. OTTO 1:18 Honda Civic Type R Blue -OttO Mobile Kyosho Exclusive FD2 OTM773.

STAR WARS Black Series CLONE COMMANDER THORN 3.75" tcw tbs #15

STAR WARS Black Series CLONE COMMANDER THORN 3.75" tcw tbs #15