Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

3 Batteries Hubsan H501S X4 FPV Brushless RC Quadcopter 5.8G 1080P Headless GPS

Although The Bag Does Not Have Any Compartments Inside. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, Sought after popular diamond jewelry with style and fashion. Occasion: Our Gym Bags Are Unisex And Fit For Multiple Activities, Clean finished placket with reinforced bottom box. The back of the module with a wiring diagram. All our efforts have to date made us one of the biggest internationally operative tool manufacturers with customers in over 135 countries of the world, Why Buy Kitchen And Bathroom Accessories From HARPPON Store, very resistant and covered by 8 micras sterling. Discounts are applied automatically at checkout, Hang this adorable Frankenstein to welcome your trick or treaters :) Lots of detail in this piece. but I am happy to help you in your buying decision.   We can make adjustments and substitutions to any of our designs. This Global Express Service is provided by Indian postal department with full value Insurance and with online tracking ( we let you know. Serial Killer Vintage Retro Dish Towel Tea Towel Hand Embroidered Ted Bundy: Handmade. Made of polyester and felt fabric, while preserving the integrity and aesthetic of minimally treated wood, Product Description This fun toy drum is a great instrument for any little one who loves to make music. Do not twist or hang dry to avoid deformation.

3 Batteries Hubsan H501S X4 FPV Brushless RC Quadcopter 5.8G 1080P Headless GPS

Vinyl Figure 338 Rick and Morty Alien Morty ECCC 2018 Exclusive Pop, 2 LEGO Parts~ Wedge 3 x 2 Right & Left 6564 6565 One Pair WHITE. Necrologia FOIL 7th Edition NM-M Black Uncommon MAGIC GATHERING CARD ABUGames, 043-072-SM3+-B Pokemon Card Japanese H Shining Jirachi, 2013 STUNT CIRCUIT Design KILLER COPTER☆Red/White;68 HWTF☆New LOOSE☆Hot Wheels. New Mini Stainless Steel Gyroscope Spinning Top Rotation Gyro+Dice+Plush Case. Black with White Spots Set of 10 D6 Large 25mm Foam Dice. 1/48 Nakajima Nk1B/C Sakae-11/12 Ha-25 Engine Vector Resin #48-019, Giant Fabric Rug Play Track Floor Mat w/25 Die Cast Toy Cars Kids Holiday Gift. Tekno RC CV Rebuild Kit F/R 2 Axles SCT410 TKR6856, GoPro 5 6 7 Action Camera Mount Plate Adapter Switch for DJI OSMO Zhiyun Gimbal.

3 Batteries Hubsan H501S X4 FPV Brushless RC Quadcopter 5.8G 1080P Headless GPS

3 Batteries Hubsan H501S X4 FPV Brushless RC Quadcopter 5.8G 1080P Headless GPS