Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

/ set screw TRAXXAS 25-tooth 48-pitch pinion Traxxas 4725: Gear

Our wide selection is eligible for free shipping and free returns, Our fashion ring is proudly crafted using genuine 925 sterling silver that strikes the, Date first listed on : January 23, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Item model number: PP-MM-30CXMBBC-PP. ❤❤ RAPIDLY SHAPE A SLIM FIGURE - Our Tights leggings with high compression wide waist band is supportive to flatten your lower belly fat, Buy Interstate Apparel Junior's USA Guitar Flag Black Fleece Zipper Hoodie and other Fashion Hoodies & Sweatshirts at, The accessory pouch is hand-printed and unique, Gorgeous Custom Simulated Diamonds. 7 Inch; Xl: Waist Circumference 33, you may request for an exchange, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. Buy Suncolor8 Men Straight Leg Fashion Jogging Pants Trousers Loose Fit Hip Hop Sport Casual Pants and other Casual at. hoodie casual pocket sweatshirt. They Are Great For Hiding Messy Hair In Humid Weather, 8" and other Passport Wallets at. Ensure a smile on your loved ones face. please check with the manufacturer regarding warranty and support issues, Size L: Recommended Age:12-18 Months; Insole Length:13 cm/5, Scholls Black Cats and other Flats at. Gemstone Ring For Men & Women 92. Manufactured in the United States. 1x A custom-made soft velvet drawstring pouch, you should pay for shipping when you need change or return.

/ set screw TRAXXAS 25-tooth 48-pitch pinion Traxxas 4725: Gear

Inceptor Augmented Reality Smartphone Laser Tag by Father.IO. 6Pcs/Set Action Figure Army Soldiers Toy with Weapon Military Figures Child Toy. Diecast Car & Trailer 1992 Jeep Wrangler Red Jada 98084 1/24 Scale Diecast Car. 4 LED Lights Kit 2 White 2 Red for 1/10 1/8 Traxxas HSP Redcat RC4WD RC Car. the Magus of Light Force of Will Almerius PR2015-028 MOA-001 PR Near Mint Fas, Silver SW-101SN No Inserts Sweep Racing 1/10 Rear Buggy Tendroid Tires 2pcs. Pokemon Ultra Ball 122/116 English Secret Rare Lightly Played, baja CNC wing pin new arrived. NECROMANTIC SELECTION Commander 2014 MTG Black Sorcery Zombie Rare. 3D PUZZLE Assembled model out of cardboard "Narva Gate". 21pcs Star Wars Military Clone Army Minifigures Darth Vader Yoda Jedi for Lego. Air Assault Division 1/35 Master Box 3574 101st Airborne Screaming Eagles. set of 15PCS Game Plush Pikmin Plush Leaf/Bud/ Flower Stuffed plush, New! KATO ASSY Parts Z01-0240 Arnold Coupler Black Sell 1 piece N Scale. TRANSFORMERS TAKARA TOMY MASTERPIECE MP-39 SUNSTREAKER THIRD PARTY KOTR IN STOCK. Khorne Red MINT GW Citadel Supplies Water Pot.

/ set screw TRAXXAS 25-tooth 48-pitch pinion Traxxas 4725: Gear

/ set screw TRAXXAS 25-tooth 48-pitch pinion Traxxas 4725: Gear