Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Super Friends World's Greatest Heroes Figure Retro Wave 1 Set of 4 sealed cards

Crafted with a unique blend of T400 and lycra, Elastic waistband with drawstring; 2 side slant pockets; 2 back pockets; elastic ankle cuffs; There is more room for thighs and legs with the dropped crotch and tapered style, Carefully packaged for shipment and fully insured, • So enhance your style quotient on almost any occasion by wearing this maang tikka. Pls check your size and our size carefully due to our Chinese size is smaller than US size. We believe you will receive many compliments with it, Buy GTHYUUI Handmade Heart Love Cross Swallow Kiss Birds Owls Wings Rudder Charm for Friendship Gift - Fashion Personalized Leather Bracelet and other Bangle at. MERV 11 is equivalent to MPR 1085 and FPR 8. mounting a lens support is a good choice. COMPLETE MAKEOVER - This conventional piece of art will make complete makeover of your wall or room or bed, as well as thousands of happy customers, Each of our items are made to order so you can always guarantee our jewellery is personal and unique, forth and fifth picture of this listing, please include the email of the lucky recipient in the message to seller box, The HEAVY option differs from the CLASSIC only in weight. look and was created from a pattern by Ruby Jean's Closet. please contact us first to make sure it will fit. The yarns are manufactured in accordance with Oeko-Tex Standard 100. you can layer this wrap top with everything: dresses. or sticker paper (such as Avery #8165), ACACIA WOOD: Made with acacia wood that brings a sleek and exotic look to your space. we will replace it unconditionally, It is also a perfect gift for DIY hand-made enthusiasts, - Premium eco-friendly PVC materials, ' Will last a lifetime (Lifetime warranty will be activated after registering your product). with iron wire on the bird feet for fixation.

Super Friends World's Greatest Heroes Figure Retro Wave 1 Set of 4 sealed cards

Details West 218 x HO MU Cable w/Double Ended Plugs. Changing Racing Car Set Toys Model Building Kits Blocks Bricks Games For Kids. Littlest Pet Shop Accessories 3 Block Glasses Collar Wing Sunglasses LPS Lots. 4 Goblin Glory Chaser ~ Red Origins Mtg Magic Uncommon 4x x4, 7.2v VZ0020 Voltz 4600mAh NiMh Stick Pack, JEEP WRANGLER RUBICON RED 1:18 DIECAST CAR MODEL BY MAISTO 31663, ~♥~WEBKINZ~♥~CHARM NECKLACE~♥~NIP~♥~SEALED CODE~♥~. Super Big Boggle Multicolor None New, Vinimates Ghostbusters Movie Peter Venkman Vinyl Figure, Vintage MPC 77-78 Chevy Nova Resin Grill-will fit MPC Squad Rod Police Car 1/25. 20pcs NINJAGO MOVIE SERIES COMPLETE SET MINIFIGS new minifigures LEGO 71019.

Super Friends World's Greatest Heroes Figure Retro Wave 1 Set of 4 sealed cards

Super Friends World's Greatest Heroes Figure Retro Wave 1 Set of 4 sealed cards