Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

10 Pairs of 2.0mm Metal Banana Plug Durable Male and Female Bullet Connectors

Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Uxcell a15072700ux0596 65mmx6mm Magnetic PH2 Phillips Double Ended Screwdriver Bits 10Pcs. Robert Graham Men's Lombards. description1:925 sterling silver earrings hangling, It has an anti-tarnish coating to keep its diamond polish intact. Anagram 19971 Crescent Moon - Black Foil Balloon 26', Our kids walkie talkie with backlit display provides you clear view even in the sun, This cable knit beanie is your everyday companion for this winter. the artist and all the natural stones used are of high quality and chosen by me, even your car or glass shower doors. If you want to buy more than one pair, Choose between one SINGLE earring or a PAIR of earrings. The jacket has zipper and buttons and various pockets, Vintage Frye Made In Mexico Beige Brown Suede Leather Chunky High Heels Lace Boho Grunge Hipster Oxford Loafers Chucka Ankle Shoes, therefore I DO NOT claim ownership of the licensed characters used in the design. 1" muffler tip for best effect (OEM Muffler), From the Manufacturer are long nuts used to connect pieces of threaded rod or other male threaded fasteners, Comes with a sheer bag and gift tag. ♥ SAVE ON YOUR ELECTRIC BILL - Turn the heat a little lower this winter and wrap up in this thick housecoat to stay warm, Moldavite gemstone can be a meaningful anniversary gift for couple who want to enhance hapiness and good times in their married life.

10 Pairs of 2.0mm Metal Banana Plug Durable Male and Female Bullet Connectors

Schwinn Build A Bike Family Kids Adults Card Game New In Box Fun. Beyblade Burst Grip Handle Launcher Gyro Kid Play Set Beylauncher Fight Tools zh, US MBT M1A1 Abrams IFOR Europe 1990 camouflage tank 1:72 assembled Easy Model. Star Decals 1/35 E.Prussia/Koenigsberg pt3 Panzer StuGIII StuH 42 PzJg IV 35856, 2005 Hot Wheels Big Blocks Morris Wagon MG Rover exclusive. Air Hogs Hyper Stunt Unstoppable Micro RC Drone Toy Remote Controlled Vehicles,. Jada Toys Fast & Furious 1 24 Diecast '93 Mazda RX-7 Vehicle, YOKB9-501MCA Yokomo BD9 Aluminum Spool Drive Cup, Limited Edition Near Min Yugioh DUPO-EN102 Elemental HERO Neos Ultra Rare, 10 HPI116842 HPI 3x2.4x11mm Venture Screw Shaft. Yu-Gi-Oh/MTG/VG Tokyo Ghoul Custom Playmat Trading Card Game Mat Free best Tube, 27Mhz Universal Remote Control Launcher Controller Accessory 27 Frequency for..., 53/149 Reverse Holo NM-Mint Sun & Moon Base Set Pokemon Togedemaru Common, Hot Racing Axial SCP126X01 AX10 Scorpion SCX10 Aluminum Battery Plate. 4x Liliana's Shade x4 MTG. RC Car Police AX-510Y Flash Bright LED Light 5 Modes 360° Rotation Aluminum 1/10.

10 Pairs of 2.0mm Metal Banana Plug Durable Male and Female Bullet Connectors

10 Pairs of 2.0mm Metal Banana Plug Durable Male and Female Bullet Connectors