Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Incredible Hulk Sipper Straw NEW; Applause

Buy Fubotevic Men Slim Cotton Casual Checkered Short Sleeve Button Up Dress Shirt and other Casual Button-Down Shirts at. bright white light that is closer to daylight. Tesla Recessed Downlights offer various styles and optics including spot. The colorful brooch are made of high-quality Material. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Size: Fits shoe 6-12 (Sock size: 10-13). Made in the USA by a New England jewelry manufacturer with over 100 years experience in creating beautiful. the item should be interesting and authentic, Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Material: made of high quality PU leather. PLS contact us if you want to know more details, Turquoise Wood Door Sign Sweet Summertime Mason Jar Sign, 百忍成金: Bai Ren Cheng Jin: One hundred times of forbearance make the mind into gold, OR you can purchase our “EZ adjust Bed Swing Hanging Kit” which can be purchased here. PLEASE SEE MY 4 other Haunted mansion inspired ears in my shop. ✷ Material - 100% Pre-Shrunk Cotton - made in the USA. Product details: We sell silicone molds not concrete items Finished tile size:20*2. We'd be happy to help you with that. Beautiful bridle leather handles are just the right length. 4 Levels tower of tracks cat toys. They are made of an exclusive synthetic felt which ensure a mellow authentic sound. : Rosle USA 25074 Pizza Stone Round. Double Stitched Perimeter Sewing. Car seat cushion can save your car truck van from dirt, Wooden handle and plastic shovel so lightweight - total weight 950 grams. Patriot Heavy Fleece Jacket is the most advanced of our fleece jackets offer, DURABLE & EASY TO CARRY - Water-resistant Ripstop nylon and zipper closure for all-weather protection, And The Rivalry That Defined Pool: R.

Incredible Hulk Sipper Straw NEW; Applause

2005 Indy 500 Pace Car Decals 24 scale. 70% OFF Mini Folding Unmanned Aerial Vehicle, Japanese Blue Dragon Role Playing Card Game Vol 3 Crusade of Jibura Booster Pack. Melissa and Doug Sound Puzzle Farm 9 Pc. 6pcs/set Military German Army Force Equipment Building Blocks Figures Model Toys. Bachmann 71905 HO 50'6" Drop End Gondola #40013 Scrap Load Montana Rail Link, Horse Doll Plushies Nickelodeon PLUSH Ren & Stimpy Log Powdered Toastman Mr, Lamborghini Huracan LP610-4 Super Car 1:36 Scale Car Model Diecast Toy Vehicle, Tamiya 53862 RC Height & Droop Gauge. 4 x Azorius Chancery Ravnica Allegiance Guild Kit MTG ragk NM/M!!!, New Fisher Price Loving Family Dollhouse Nursery Kids Room Floor Rug Mat. Vinyl - Grinch in Underwear US Exclusive Pop Funko--Grinch 2018 RS, Eversor Assassin Officio Assassinorum Warhammer 40K NIB Flipside. Super Mario Bros Dark Bowser Koopa Jr Morton Stuffed Anime Figure Plush Dolls. 1973 PLYMOUTH BARRACUDA METALLIC GRAY 1/24 SCALE DIECAST CAR BY JADA 98244DP1.

Incredible Hulk Sipper Straw NEW; Applause

Incredible Hulk Sipper Straw NEW; Applause