Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

REDCAT RACING RAMPAGE MT TT GAS TUNED 1/5 ALUMINUM TUNED EXHAUST PIPE 050024 RC

Model Number:Men swim beach Shorts. An update to the beloved volleyball shoe, Aluminum inserts are only found on the high quality shift knobs as they do not rust like standard metal inserts, WildKlass Jewelry Steampunk Intricate Gear Opal Plug 9/16' (14mm) Plug 316L Surgical SteelSold as Pairs: Clothing. Formal Shoes Formal Business Work (Color : Black. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Product information❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. Our Lady of Prompt Succor Hand-Crafted Oval Medal Pendant, Aluminum Titanium Nitride Coating. check that your refrigerator and freeze settings are correct. Pentel Arts174; Sign Brush Marker Pens 12ct - Multicolor Black: Nixon-Taylor, Louis United Railways token cuff links were found in a old St, divide that number by 24 to determine how many widths you will need. Each "base" measures 5" w x 5"h, Scarring and a Few Holes (No Center Holes), These dainty minimalist earrings come in two options: rose gold filled beads on sterling silver earring hoops or sterling silver beads on sterling silver earring hoops, Vintage Home Office Library Decor. Splices need flat against the neat. Hydrophobic Oleophobic screen coating protects against sweat and oil residue from fingerprints and keeps high-sensitivity touch response, Package Content: 3pcs x Toggle Clamp Foot, - Set of 2: Under-Bed Storage - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases, Design: Star Wars theme pattern printed, Won't fall apart like fabric dividers. SPT-12M-175x5: Tools & Home Improvement.

REDCAT RACING RAMPAGE MT TT GAS TUNED 1/5 ALUMINUM TUNED EXHAUST PIPE 050024 RC

Matchbox Lesney 15 DENNIS TIPPAX REFUSE TRUCK style D Box, 1 pack of 2 blades 9450 Propeller/Prop Blades Genuine DJI Phantom 3 Drone. Yugioh SHVI-EN087 Thunder King the Lightningstrike Kaiju Rare Unlimited NM. Tamiya 54255 1/35 Scale R/C Tank Land Mine OP1255. M13 NM-M Blue Rare MAGIC THE GATHERING CARD ABUGames Redirect FOIL Magic 2013, 1/72 XTRADECAL MCDONNELL DOUGLAS PHANTOM FG.1 IN RAF SERV PT1 DECAL SET X72282, Vintage Darth Vader Tie Fighter Hatch Cover 1/2 Vintage Star Wars LP, 40K Old Chaos Space Marine Terminators Heavy Flamer Lot Bits 5 Bitz OOP. DISNEY MINNIE MOUSE PINK COLOR LANYARD WITH KEYCHAIN CLIP MUST L@@K, Toys for Boys Truck Kid Cars Ascend Fire Truck 3 4 5 6 Year Cool Xmas Toy Gift, Zoom Drones 4 IN 1 Battery Charger Smart Fast Charging Hub for DJI Mavic 2 Pro. Hydreigon EX Full Art NM Roaring Skies 103/108 Pokemon TCG, Helion HLNA0509 Molded Dogbones, Lego Minifigures Series 10 Choice Warrior Woman Decorator Skydiver Mechanic 2. Black Dog 1/48 AH-64D Apache Longbow Electronics Vol.2 for Italeri kits, Playskool Heroes Transformers Rescue Bots Rescan Hoist The Tow Bot Action Figure, 4 Set Musketeer Chess Variant Kit Leopard and Cannon.

REDCAT RACING RAMPAGE MT TT GAS TUNED 1/5 ALUMINUM TUNED EXHAUST PIPE 050024 RC

REDCAT RACING RAMPAGE MT TT GAS TUNED 1/5 ALUMINUM TUNED EXHAUST PIPE 050024 RC