Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Anime Black Bullet Aihara Enju Mini Ver Nendoroid PVC Figure Model Toy

Machine washable and Wash the water temperature below 86F, Our rugged and durable men's gear is tested tough by our own employees here in the Pacific Northwest, urine stain strains and other stains. Fashionable and handsome men's Vest. This insert can be adapted to fit any vehicle on the market with 's screw-in adapters that are available in several sizes, Picture Frame for home decor for wall or table top display, and the texture of the magnetic mud will become soft and the suction will increase. Mens suit for any occasion wedding business parties. Get ready for the ultimate white glove service the moment you decide to work with us. All items are ready to ship and normally begin their journey to you within 24 hours. Tiebacks are single or double tassels attached to a looped cord and are used to dress and hold back curtains from the window. contact us for details and a quote, Classical signed HONG KONG necklace, It preserves wood from cracking and simplifies making cookies. Any return requests must be received within 14 days of the delivery date of your purchase, These vintage South Pole shorts represent the old school hip-hop style, Universal Fit For Jeep Wrangler, BOJACK IRF510 MOSFET Transistors IRF510N 5, The real color of the item may be slightly different from the pictures on website because of some factors such as the lightness, Produced by leading aftermarket manufacturers. 1990-1993 Nissan D21 Base Extended Cab Pickup 2-Door. Covered by a Two Year Manufacturer's Warranty. ✿Feature: These butterfly earring backs grip securely.

Anime Black Bullet Aihara Enju Mini Ver Nendoroid PVC Figure Model Toy

Spellfire 1995 3rd Edition UR Chase 436/440 The Genie Bottle. Wheel Fidget Hand Finger Spinner Focus Toy EDC Stocking Stuffer Kids Adult NEW, Hot Sock Iron Cover by Top Flite TOPR2175, Star Wars Galactic Heroes Naboo Senator Jar Jar BInks Gungan Lot, Yugioh Dragon Master Knight UE02-EN001 Ultra Rare Near Mint, TB-1 & I-5-1:72 *** NEW *** Zveno-1A 72290 Amodel. CADILLAC ATS-V.R Custom Painted EPX RC Drift Car 1/10 RTR 4WD Waterproof 2.4G, LEGO 4194 Minifig / Mini Figure Mermaid Pirates of the Caribbean, NEW 2014 NASCAR AUTHENTICS FUTURE STAR #10 DANICA PATRICK Go Daddy die-cast Car, 48 Piece Lisa Frank Unicorn Jigsaw Puzzle New.

Anime Black Bullet Aihara Enju Mini Ver Nendoroid PVC Figure Model Toy

Anime Black Bullet Aihara Enju Mini Ver Nendoroid PVC Figure Model Toy