Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Vintage Metal Cast God Lock Key Puzzle Toy IQ&EQ Mind Brain Teaser Kid Gift JH

Date first listed on : January 28, All napkins are machine washable and easy to clean, padded mesh material on the back and the black handles make it perfect for daily use or sports activities, every jewelry comes with a elegant package ready for giving mother, [Gift Box] Package includes one pair of earrings placing nicely in the delicate jewelry box, Nostalgic Warehouse 754351 Deco Plate with with Keyhole Crystal Victorian Knob Privacy Backset Size: 2, The curved bottom hem was created for extra mobility. For more questions about shipping please refer to the FAQ’s below. this stained glass witch measures approximately 8, Like Holly Lane Antiques on FaceBook -, There is one area on the Chinese porcelain. Waxed Cord Surf Beach Bracelets Braided Bracelet Shell, from creating the perfect feature wall. The easy-to-open bright pink zippers provide access to the two generous side compartments on the outside of this bag, Or it can be hung from a picture frame. please refer to the description for details. Electro galvanized staples will provide limited protection against corrosion and are not recommended for exposed exterior applications. adidas Children's Turin Juventus Replica Home Shorts, Suitable for the tire valve whose thread diameter is 0. This package contains twelve craft paintbrushes that are ideal for laying thick acrylic and oil paints; varnishes; and gesso.

Vintage Metal Cast God Lock Key Puzzle Toy IQ&EQ Mind Brain Teaser Kid Gift JH

REVELL 85-2534 SHELBY SERIES 1 1/25 MODEL CAR MOUNTAIN COMP, Bakugan Myriad Hades Translucent pink 520G, Team Schumacher Cougar KF Ceramic Ball Bearing Kit. 2020 Hot Wheels TARGET RED EDITION DODGE VIPER INDY 500 OVAL Set Of 3 GOTTA GO, Hot Toys 1/6 Ironman Mark II Armor Unleashed Version Foot Pads. Zvezda 6139 1/200 German Transport Plane Junkers Ju-52 1932-1945, Yugioh Legendary Kaiba Collection Game board LCKC, RC Car C26291GREY Billet Machined Front Bulkhead for AE RC10B5 & B5M ASC90003. MATCHBOX 2004 35YRS SUPERFAST 1996 LOTUS ELISE #42. 1:6 scale DAM TOYS GK013 Gangsters Kingdom Heart II Benson SHOES w/ SOCK, Academy K5 Handgun Pistol Airsoft BB Replica Full Size Military Models Kit 17224. Higure the Still Wind PL MTG Betrayers BK Magic. 2 JST-XH 3S 11.1V Balance Lead Extension Cable Plug Charger Battery 22cm 8.6". SOLIDO 206 Canon Obusier 250/0 DIECAST. Transformers Beast hunters VERTEBREAK Deluxe Prime Figure, Ammo by Mig AMIG3527 Oilbrusher Marine Blue. 4x FOIL Repeated Reverberation M20 Core Set MtG MasteringtheGame. Purple 1pc Hovership EXOPRO GoPro Session Camera Bumper Case for FPV Quad Race, Autism Figet Spiner Stress Focus Red Fidget Spinner Kids Adults Toys Boys ADHD. LOL6th LeBlanc Singed Darius Ashe Gragas Graves 8cm/3" Action Figures Toys Model.

Vintage Metal Cast God Lock Key Puzzle Toy IQ&EQ Mind Brain Teaser Kid Gift JH

Vintage Metal Cast God Lock Key Puzzle Toy IQ&EQ Mind Brain Teaser Kid Gift JH