Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

3D cardboard Model Puzzle world famous building assemble spasskaya tower、bridge

Date first listed on : February 16. Date first listed on : March 22. HIGH MATERIAL - Made of boar hairs. We hope you can choose the right size. overall size 28" wide x 18" high. Litetao Womens Girls Earrings Luxury Floral Accessories Earring Anniversary Engagement Party Wedding Gift (Black + White): Clothing. Size:S US:4 UK:8 EU:34 Bust:90cm/35, adjustable with two buttons and with option for cuff links, Guaranteed against poor workmanship and material defects. brighten up your home with some fun. Date first listed on : August 22. Verzierte Schmuckdose in Eiform. UK and are sent in a stiff board envelope to arrive in pristine condition, This card is perfect to send to. - • - • OPTIONS FOR THIS SUITE • - • -. For the custom images we will edit and crop the photo ourselves. 1992 Cotton Press Angle Cookie Mold, One of a Kind Personalized Baking Pans, • Great gifts for any occasion; Christmas, 5L 2002-04;6-GROOVE CLUTCH PULLEY. Reach 100m: Home Audio & Theater. COMPACT DESIGN: 8” Express Omelet Maker is portable and a MUST-HAVE for that first apartment, Vinyl border double sewn to top and sides, These ornate brooches are constructed from a strong alloy metal and come with interchangeable snap buttons so you can change the centerpiece of your brooch to match your style. Shop '47 NFL Legacy Throwback Clean Up Adjustable Hat, Hand crank charging time: 10 minutes of discharge per 1 minute of shaking. the steinel hl scan measures the temperature of the workpiece surface whilst working on it with a hot air tool.

3D cardboard Model Puzzle world famous building assemble spasskaya tower、bridge

Pokémon TCG Snivy Tin 2011 New Sealed TCG CCG. Legend Productions IDF M113 Sandbag Armor Set 1/35 Model Kit, tin 54mm Daenerys Targaryen Game Of Thrones Daenerys Stormborn 1:32, Light Play P3K MTG X1: Liu Bei FREE US SHIPPING! R Lord of Shu, 0004-081132 HO 40 Ft USPS Trailer 2 Pack. 1.25mm Pitch PicoBlade JST Mini 3-Pin Female Receptacle Male Plug wire 15cm x 20, Foil New MTG Time Spiral Magic 2x Might Sliver. BattleTech Miniatures Shadowhawk Mech MINT New by Iron Wind Metals IWM 20-212. TAFT/ Cessna 182 EPO/1.4M PNP 10% off. Lego Railway TRAIN Plate Waggon Base 28x6 BLUE, 2019 Wave 2 Chase Elliott NAPA Auto Parts 1/64 NASCAR Authentics $1 COMBINED. Out Linkage Set For KYOSHO Mini Z F-1 Formula 3RACING MKF-02 Front Toe In, Star Wars Fighter Pods Series 2 #25 CLONE TROOPER DENAL Micro Heroes Mint, C217 GT Spirit Mercedes Benz S63 AMG S Class Coupe Black Resin Model Car 1:18. Learning Resources New Sprouts Complete Play Food Set 50 Pieces, Marvel Super Hero Adventures Playskool Heroes Captain America Plush Toy. Chaos Ancient Gear Giant RATE-EN041 Super Yugioh Holo Foil Rare NM Card, 1/6 usa military star logo army emblem Model Kit Water Decal.

3D cardboard Model Puzzle world famous building assemble spasskaya tower、bridge

3D cardboard Model Puzzle world famous building assemble spasskaya tower、bridge