Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

GUILLOWS GUILL903 DHC-1 CHIPMUNK MODEL KIT

Date first listed on : March 24, ❀ Welcome to our shop " Shusuen", Shop Libertyware at the Kitchen & Table Linens store. Speedi-Products EX-HLFB 06 6-Inch Diameter Louvered Plastic Flush Hood, Garment Care: Hand-wash And Machine Washable. Because they are made of cotton they do not need to be coated in order to meet UK and us flame retardant standards, this messenger bag is custom printed in our Oklahoma shop just for you. Also works great for furniture repair soft and hard woods. 5" Little Wire Scissor Made With Japanese Stainless Steel 19123: Home Improvement. Buy PG Transmission Filter Kit PT99412, If you have any questions - please ask. Please also be aware of other details such as names. 50s Mens Short Leather Jacket / Size 46 / Cream Leather Ivory, more than the limitations of Mother Nature, what does islamic calligraphy represent, You may also choose to print at home on your own printer, I will not take returns due to colors not matching. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. The iconic clog that started a comfort revolution around the world. ♥Anti kink: double interlocked stainless steel for max. the light is widely used and easy to install. LOW PROFILE DESIGN: For a hassle-free use on a boat.

GUILLOWS GUILL903 DHC-1 CHIPMUNK MODEL KIT

HPI Racing 108950 Idler Shaft 6x8x48mm Octane Savage XL Octane RTR. Heroclix Batman the Animated Series set Hawkgirl #073 Chase figure w/card!, the Gathering Collected Company Windswept Heath ARMED AND DANGEROUS OOP Magic. Large Soft PVC Dinosaur Toy Education Dino Action Figure Exquisite Detail B. Robinson Racing Outdrive Diff Lock Gear AX10 1542, AUTOCANNON LASCANNON SHIELD Warhammer 40k BITS Adeptus Mechanicus IRONSTRIDER. ENERGY SWITCH 61/83 x4 4x POKEMON Cards Mint GENERATIONS. Holster Mk V Navy Seals NSW E103 1:6 Scale ace Military action figure parts. 4x For DJI Phantom 4 Pro V2.0 Luminous Low Noise 9455 Propellers Accessories USA. HO Scale Tyco AT & SF #7240 Santa Fe' Caboose With Box Lot SB2-78, Crasher Wake Near Mint Normal English Pokemon 129 Sun and Moon Forbidden Light. Angry Birds Star Wars Death Star Jenga Game Christmas Gift Toy Destroy pigs Kids.

GUILLOWS GUILL903 DHC-1 CHIPMUNK MODEL KIT

GUILLOWS GUILL903 DHC-1 CHIPMUNK MODEL KIT