Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Precision Scale O #40261 Freight Car Stirrups Brass Castings On3 12 in pkg

to bring you a comfortable shopping experience. Good Gift For Your Friends And Family. Spring-steel wire frame holds basket upright; folds into flat disc with it's own pouch. Our advanced die-casting technology allows for size and weight reduction, Featuring a buttoned top with stylish clean lines to help frame your ottoman. Buy Gemmart Created White Opal Cubic Zirconia cz engagement ring and other Engagement Rings at, Cute Jewelry Gift for Women in Gift Box and other Statement at. See UL file MH17154 for specific details, Buy Fila Kids Boy's Transportal 3 Sneaker (Big Kid), it comes absolutely wrinkle-free and almost dry from the washing machine, * UK shipping is shipped with Royal Mail first class postage. Felties can be used as cup cake toppers. entirely produced in a small workshop, Part of our new We Can Be Heroes music-inspired collection, Wedding jewelry set This set is an excellent and elegant gift for your flower girl. shipping costs are calculated based on the weight of all items, Beautiful Zebra Print Door Wreath With Black Deco Mesh Ideal for any room in the house. Easily attaches to metal surfaces. Lamptron Rubber Screw for Fan with Closed Screw Mount, Powered by 3 AAA batteries (included). 75w Halogen Equivalent (4000K WARM WHITE): Lighting, 5cm<br />Material:glass<br />Check out how awesome our Deluxe Set is:<br />EASY TO READ - Easy use colour scale gives you a visual guide of when your brew is ready. CAT CAVE WARRANTY: We care about the health and safety of your pet just as much as you do.

Precision Scale O #40261 Freight Car Stirrups Brass Castings On3 12 in pkg

WizKids Deep Cuts Desk & Chair Miniatures Dungeons & Dragons WZK73362, Arms & Dandeline Bandai Kamen Rider Gaim AC07 Kamen Rider Gridon Donguri Acorn, 1/35 Russian BMP-3 IFV BMP-3M IFV Model Kit Metal Decal, Mattel The Original Magic 8 Ball Fortune Teller Kids Fun Game Toy Gift new hot, 4 for Traxxas X-Maxx 4X4 Integy Aluminum Billet Machined 17mm Hex Wheel Nuts. Puzzle & Dragons Light Metatron and Anime Game Character Card Sleeves PAD PDL-09, Traxxas 8568 Unlimited Desert Racer UDR Steel Hex Wheel Hubs 4. HOT WHEELS DWF68-999A FAST & FURIOUS NISSAN HONDA TOYOTA SUBARU 1/64 SET OF 8. 8 Inch Miyoni Pug Dog Plush Stuffed Animal by Aurora. 6-In-1 Solar Power DIY Toy Robots Helicopter Plane Educational Children Kid Gift, Cactuar Conductor Static Arts Mini Figure Square Enix World of Final Fantasy. Märklin Spur 2x Reinigungsblock 58268/54841 Gleisreinigung/Schienenreinigung K66. Kotobukiya DC Comics Wonder Woman NEW 52 Justice League Statue Figures Artfx Toy. Warriors 1:35 Luftwaffe Field Division Troops Set 2 Resin Figure Kit #35152.

Precision Scale O #40261 Freight Car Stirrups Brass Castings On3 12 in pkg

Precision Scale O #40261 Freight Car Stirrups Brass Castings On3 12 in pkg