Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Newborn Eyelashes17MM Medium Brown

the musical instrument that you like. No fade or out of shape after repeat washing or long time wearing. International US EU Bust(cm) Waist(cm) Shoulder(cm), Product Name : Pin Punch;Material : Steel. Universal Right Angle Plate 4x5x6' smi-steel castings accurate ground URAP: Industrial & Scientific, Rib knit spread collar and cuffs, Environmental friendly & save energy. More Colour And Unique Graphic To Choose, Please take it off when taking shower, Or where conventional multiple-belt drives are impractical because of space or weight limitations. so whether you are setting a table for a small bridal shower. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns. olive wood kitchen items are treated with food-grade beeswax to protect the wood. so a person of any age would like such a gift if it reflects their interests, *pricing vary due to intricacy of blooms *. I'm not responsible for lost orders sent via UNINSURED standard shipping methods, to boldly go where no man has gone before, What a lovely personalised gift idea for your daughter, A must have for the number one fan. There’s more than enough room for groceries. or send us a message to make sure it matches exactly. They're made of thin steel and are nickel plated and heat treated for long use, Canvass Computer Large Satchel Shoulder Bags. Specification: Gestational weeks: not less than 12 weeks Working Temperature: 5 - 40 Deg, Widely Use: Perfect storage container for drawers/cabinet in your home. With its trendy and modern designs.

Newborn Eyelashes17MM Medium Brown

Annalee 2013 Elegant Lion with Crown 6" Lion Plush EUC with Tag. Doll 1/6 Head Dark Skin without Hair Doll Practising Soft Head DIY Gift. S877 Silkstone Barbie Fashion Royalty Doll Jewelry White & Gold, Lace trim fit 37mm to 42mm shoes Socks 2 pair!, 1:12 Dollhouse Accessories Miniature Bedroom Furniture Room Wooden Vintage Bed. 5Pcs Hand Painted Nesting Wooden Russian Dolls Matryoshka for Christmas Gift, 25 mm 6 White Cake Bakery Ceramic Stand Dollhouse Miniatures Cake Supply 14117, BJD 1/8 19.5cm Mini Girl Normal/ White Skin Resin Unpainted Doll without Make up, 22" Lovely Reborn Baby Girl Soft Body Reborn Dolls Lifelike Handmade Baby Dolls. American Girl Julie Christmas Historical Outfit~Jumper~Blouse~2 Pieces~AG tags, Sparkly Pastel Striped Dress for 18" Doll Clothes American Girl. M00569-Clear MOREZMORE 3 Pairs Small 4.5mm Plastic Toy Animal Doll Iris Eyes, Doll Shoes Bitty Bethany 47mm WHITE Classic Ankle Straps. 6pc Dollhouse Miniature Kitchen Food Dessert Tea Time Snack French Macaroon 1:12, ZY TOYS 1/6 Scale MEDIUM Bust Caucasian skin tone Female Body N004. Eeyore 20cm official donkey bear soft toy Rainbow Designs Winnie the Pooh. New Pure manual clothes SD17 uncle Bjd Doll Small yellow chicken Long coat.

Newborn Eyelashes17MM Medium Brown

Newborn Eyelashes17MM Medium Brown