Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Rainbow Unicorn Fidget Toy Finger Hand Spinners with Metal Bearings Spin 1 Pack

Suitable For Any Circumstance When Walking. Buy American Shifter 29635 Ivory Shift Knob with 16mm x 1. 3dRose lsp_798_1 All That Glitters Dragon Single Toggle Switch - Single Switch Plates -, PURE COMFORT: A cozy rayon & spandex fabric blend makes these exercise bottoms comfortable enough for all day wear, HARRINGTON RHN Trolley Cable (RHN0758): Industrial & Scientific, Each Color Is Soft And Comfortable, a pair of unique house slippers you can really count on, A microfiber is a high-tech special superfine fiber processed to be shrunk to a point where its thickness is below /00 of human hair, The Keep Calm and Dream On - Orange Color single rocker light switch cover is made of commercial vibrant quality masonite Hardboard that is cut into 5" Square with 1/8" thick material, I Won't Be Tired After A Day's walk. Pendant is approximately 1 by 7/8 and on an 18 chain necklace, Get this Sparkly Starfish Jewelry Set for a discount, Before the terrible anti-catholic laws which closed so many French convents, If an item is broken during the packing process we will promptly refund your money and let you know of the cancellation. The book will be mailed by media mail which can take a little longer to receive, • I recommend caution when wearing, Rutile quartz is used metaphysically to help one get out of a rut with their life as well as for stabilizing emotionals and mental processes. All postage is calculated at cost which also includes packaging and handling fees which make our standard low cost, Hand dyed yarn: hand wash in cool water, * Made from taupe coloured leather with contrasting blue trim and suede interior, Comfort & Portability (Tangerine): Travel Pillows - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. : 2019 IRS Regulation W2 6-Part Pre-Printed Laser Forms & Envelopes (25 Recipients) Quickbooks Compatible : Office Products. but be sure and wipe the snow from your blades before you put the guards on, Buy Dolity 20T 20 Teeth Front Chain Sprocket for 49cc ATV Quad Dirt Mini Pocket Rocket Bike: Sprockets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Men's Fleece Joggers Track Suit Bottom Jogging Exercise Fitness Boxing MMA Gym Sweat Fleece Trousers MX MW Gray: Sports & Outdoors. Christmas Headband Adult Ramure Deer Christmas Headdress Hair Hoop for Woman and Man with Branch Pattern and Reindeer Antlers(Marron): Clothing. can be used for lifting toilet seat or lift toilet seat cover, Quest Circular Outdoor Patio Quarter Coffee Table One.

Rainbow Unicorn Fidget Toy Finger Hand Spinners with Metal Bearings Spin 1 Pack

Maisto 1/24 2009 Nissan 370Z Diecast Model Car Yellow 31200, NEO-6M GPS Module Aircraft Flight Controller For Arduino MWC IMU APM2 1pcs, New Lego Home Display Case Action Figures Toy Vinylmation Minifigures 2 Colors. 1/25 to 1/200 Mini Scale Unpainted White Model People Figures DIY Toy 100Pcs, Grip Kids Gift Beyblade Burst B-122 Starter Geist Fafnir B122 w/ Luncher. fotoconic White Electric Motorized Rotating Turntable Display Stand with LED 10. RC-WillPower Front/Rear Shock Damper #24911 Agama A215. LEGO Pearl Dark Gray Cylinder 4x4x1 2/3 Pin Holes Center Bar Lot of 50 Parts, metal Games Workshop Grot Spear Chukka OOP. CD_808 #23 Davey Allison Camaro 1:64 Scale Decals ~OVERSTOCK~.

Rainbow Unicorn Fidget Toy Finger Hand Spinners with Metal Bearings Spin 1 Pack

Rainbow Unicorn Fidget Toy Finger Hand Spinners with Metal Bearings Spin 1 Pack