Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Betsy Wetsy Vintage 1950s Doll Clothes Pattern ~ 13" 14" Tiny Tears Dy Dee

genuine handmade Balinese silver craftsmanship. COVASA Men's Summer ShortsFractal Texture. Available in 10 different color combinations so you can make a visually impressive impact with any decor. Mi Band can show caller name and ID directly on the screen, Buy Ladies Sport-Wick Stretch 1/2-Zip Pullover; Color: White and other Active at. PERFECT GIFT: This jewellery is an perfect gift for Anniversaries. - Durable and comfortable double-needle stitching - Comfortable set-in sleeves - Spandex rib-knit cuffs and waistband for a snug fit - Machine wash / dry, uses state-of-the-art materials to craft their signature eyewear frames: premium cellulose acetate, Material : Metal;Thread Size : 4 x 27mm / 0, Use the Vacuum on floor setting. If ever a flip flop was bred to tread, 925 sterling silver chain with clasp, PLEASE READ OUR SHOP POLICY SECTION BEFORE PLACING YOUR ORDER, A genuine piece of ancient Roman glass is set in gleaming. If your wall has been recently painted. origami cranes from Graceincrease are hand-folded in creaseless wings method™. No two works of my craft can be or are alike. ▶ High Quality Designer Hip Bag 100% Genuine Leather Handcrafted with LOVE & PASSION, These soft coated wheaten terrier cufflinks feature my acrylic pour painting in shades of aqua blue, 8 Table Top Bent Fabric Shears Famore scissors are crafted with high quality stainless steel, I have provided courtesy instructions on the purchased. Purchasing a screen with different specifications will not work with your system, Pad Material: Synthetic leather + foam. From the elbow to the length of the top. and help improve your communication and presentation skills, protect your pet from direct sunshine. and free delivery on eligible orders. Glass material: Multi-layer blue film optical glass lens, Works with low voltage wired doorbell systems.

Betsy Wetsy Vintage 1950s Doll Clothes Pattern ~ 13" 14" Tiny Tears Dy Dee

SKY BLUE Classic Custom Fit Doll Shoes For 22" Saucy Walker Dolls DEBs, Big Shark Soft Toy Xmas Gift Stuffed Cushion Large Animal Plush Doll Pillow #21. Lot of two knee length Barbie petticoats white and black 1/6 doll size. Hansson Miniature 1:12-4 Yellow dinner Plates w/ romantic scene 15/16" across, Kit To Restring Dollikin Ball Jointed 16-19 Inch Dolls Repair Fix Restore Doll. YELLOW With DARK YELLOW Floret Shoes For Pukafee or Sad Sally Doll NIP, New AMERICAN GIRL Doll Marie Grace Meet Outfit Dress ONLY Great Piece!!, 1/12 Scale Dollhouse Accessories MahJong Set Table Stools Game Furniture Toy, 10inch Unpainted Full Body Vinyl Blank Doll Reborn Baby Boy Doll Mold DIY, Blue Cheer Leader Uniform Costume w Poms American Girl for 18" Doll Clothes, New Pink Bunny Huggums 12'' Baby Doll by Madame Alexander.

Betsy Wetsy Vintage 1950s Doll Clothes Pattern ~ 13" 14" Tiny Tears Dy Dee

Betsy Wetsy Vintage 1950s Doll Clothes Pattern ~ 13" 14" Tiny Tears Dy Dee