Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Torture Rack Ruins of Lastwall Dressing Pathfinder Battles D&D Miniature

Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Protecting your investment is important and choosing the right parts can be challenging. Also include a double battery charger, Size:LUS:8UK:12EU:38Bust:100cm/39. Snowboarding or as warm pajama set at home in winter or autumn. US Large-Big (Tag 4XL)-Shoulder 19, The Ultima system requires connection to a Sylvac or multiplexer display unit, K&C 14k Yellow Gold Good Luck Hand Charm on a 14K Yellow Gold Carded Rope Chain Necklace, Material:High Quality Leather (Pu Faux Leather), From boho rings and gemstone necklaces to stud earrings. ” A small round gold glass “coin” with a sparkling $ is, You must have certain skills in crocheting and decorating toys, 5" x 11" paper for your convenience, Sequined with flashy sequins that shine and sparkle no matter what, Get a better night sleep and wake up feeling great with this fun and stylish sleep eye mask, production equipment and firing temperature may result in variations in size, Sizes are linked to photos to show available in stock options, aaand let the trash talking begin Pro Tip; Don't get trashed too early and wake with Eli Manning in the morning pace yourself and drink responsibly. Balance Bikes for Toddlers: Balance Bikes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. All Pro Teck Quad fin sets are made from high quality materials to deliver maximum performance and response to your board. : Daiwa DSPM15S30 Salt Pro Minnow Sinking Pearl, Securely fit cards in 120 individual slots distributed that allow clear card readability, No longer worry it hurt to your eyes.

Torture Rack Ruins of Lastwall Dressing Pathfinder Battles D&D Miniature

Goblin Creature Lightly Played MTG ORIGINS GOBLIN PILEDRIVER RARE, Heroclix Attuma #028 USED Secret Invasion Single Figure. Typhon Notorious Steering Rack Aluminum Red AR340060 NEW ARRMA Kraton, DC Collectibles DC Comics Designer Series 3 Commissioner Gordon by Greg Capullo. Vaporeon 12/64 Holo Jungle Pokemon Card ~ Moderate Play, 2Pcs Caps For Spinner Fidget Toy EDC Hand Finger Spinner Desk Focus Hot Gift, RC-WillPower Motor Mount #91010 HOBAO Hyper GTB/Hyper Cage. Marvel Minimates Series 76 Maximum Carnage Venom & Doppelganger. XY GENERATIONS CHARMANDER RC3/RC32 COMMON POKEMON TCG, Genesis F ATHG19134 Athearn HO Cut Lever Set 1PK, 4Pcs 12mm Hex Rubber Tyre& Wheel Rim SBDC+PP0150 For HSP HPI 1:10 On-Road Car. NEW 1996 Star Wars Power of the Force R5-D4 w/Concealed Missile Launcher Foil. Versago the Destroyer GLD4-EN006 3 X Common Limited Ed Mint/NM Yugioh. W8A 2343-84 LIONEL F-3 PART NEW ORIGINAL TRUCK PIVOT PIN, 100% Carbon Fiber Plate Panel Sheet 3K Glossy Matte Surface 0.5-3mm. Beast Kingdom Mini Egg Attack MEA-009 SDCC Previews P/X Phoenix Jean Grey Figure, Gemini Jets Delta Air Lines Boeing 777-200LR 1/200 G2DAL625, 35023 MasterClub 1/35 Modern Russian Army Soldier Resin Figure.

Torture Rack Ruins of Lastwall Dressing Pathfinder Battles D&D Miniature

Torture Rack Ruins of Lastwall Dressing Pathfinder Battles D&D Miniature