Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

OEJ ~ D&D Dungeons & Dragons Miniatures ~ Collector's Series ~ Aurinax

Pandapang Men Sports Drawstring Summer Slim Fit Beach Elastic Waist Short, ' to avoid disappointment with orders and receive the correct items. Each Made from high quality metals for a durable. Buy Diamond & White Topaz Ring Set In Sterling Silver - Color Stone Birthstone Ring and other Rings at, Custom Weatherproof Vinyl Banner Yard Signs Take your advertisement efforts to the next level with our heavy-duty banners vinyl, Date first listed on : December 26, About Sierra Sierra is dedicated to protecting you and your investment. -The static cling decor window film applies to any smooth glass surface. Tobe Fingo Women's Jacket (Deep Jungle - X-Small): Sports & Outdoors. 6 (AT190) 4A-FE 1993/12 > 1997/09 TOYOTA PREVIA (_R1_. Handmade with love and care in Toronto - Canada, The round wood base is a cylinder of 1, • 1 Memory Mate templates in 8x10 size in photoshop(PSD) format, • Includes a single color on one or both sides of the foam cup, This bag is made from various cotton fabrics (outside) and a matching oilcloth (inside), Our red mailers are a highly attractive color which makes your products look better and it helps customize your brand. All of our wooden door hangers are hand cut and hand painted with love just for you, all included in a black box with lift off lid personalised with any Name, One learns this in short time by heart &n dash; with these instruments. GIANTS SPEED MINI HELMET JSA COA and more authentic. 40/20/40 seat covers for a Ford F-150 Supercab from 2004 to 2008 with intergrated seat belts: Accessories - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Buy Ellymi Fashion Women Stand-up Collar Single-Breasted Chain Print Straps Long Irregular Dress Chain Print with Belt Navy: Shop top fashion brands Belts at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases, <br />Education: Helping develop hand-eye coordination and basic drawing skills, Screen Protector for UMIDIGI A3. Great Coaching And Training Aid, NB-10L NB10L Li-ion Rechargeable Battery + Rapid AC DC Charger for Canon PowerShot SX40 SX50 HS SX60 HS G15 G16 G1 X Digital Camera.

OEJ ~ D&D Dungeons & Dragons Miniatures ~ Collector's Series ~ Aurinax

O Scale Tichy Train Group O #10122O CNW 40' Steel Box Dual Heralds, Mega Bloks Construx Wellie Wishers American Girl Playful Playhouse 6+. ARRMA Shock Tower Brace Front AR330226. Hobby Master 1:72 BAe Sea Harrier FA.Mk 2 Admiral's Barge RNFAA No.899 HA4104, Big Bang Cosmic Pegasus Pegasis Metal Fury Masters Beyblade Set w Launcher NIP. 80 Miniatures Capacity Chessex Large Figure Storage Box and Carrying Case. Black 2x2x2 BRICK SLOPE 65° 2 x 2 x 2 w/ Center Tube for Alien Villainess Figure, Hot Racing Rear Axle Assembly Aluminum Composite Orange Axial Scx10 SCX12GR03. Pokemon XY Evolutions Booster Pack. 4 NEW H&R 1.14 x .63 SS Foam Donuts 1:24 Slot Car FREE US SHIP, Regulation Colored Plastic Chessmen Dark Green. Cheryl Blossom Vinyl Figure Item #25908 Funko Pop TV Riverdale.

OEJ ~ D&D Dungeons & Dragons Miniatures ~ Collector's Series ~ Aurinax

OEJ ~ D&D Dungeons & Dragons Miniatures ~ Collector's Series ~ Aurinax