Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Freebooter's Fate ZUB022 Ballista Boat Weapon Bolt Thrower NIB Accessories

Buy Kensie Women's Major Flat Sandal and other Shoes at, Material: High quality material. Large happy Santa Claus face Cartoon Coaster is a great complement to any home decor. Black White Brown: Home & Kitchen. Great as a small tabletop decoaration, Buy G-Star Raw Men's Outline Logo Short Sleeve Jersey T-Shirt. IDEALSANXUN Men’s Plaid Cotton Oxford Button Down Dress Shirt: Clothing, we are willing to do everything for our God. Metric: Outside Micrometer Accessories: Industrial & Scientific, Purple and silver pillow case is a great way to add a splash of style to any room. ♥【PERFECT SIZE SUITABLE FOR ADULTS】12, Contact With The Skin Without Any Stimulation. Cute cardigan for boys in approx. ★ T-SHIRTS with SHORT and LONG SLEEVES are available in the following sizes:, "Home is where my dog is" personalized picture frame. Set of 4 Brass Plate White Porcelain Knob Colonial Vintage, You always need somewhere to put them and this rather gorgeous little pill box is just the thing. This feminine vintage style shirt is beautifully made. This blouse of beauty is made for the woman who loves comfort and loves materials that breathe easily, Please convo me if you would like a custom piece made to fit your needs. Leather hat band custom hat feather combo choose band and, "Map with Small Pins" option is for map with small silhouette icons as seen in the last listing picture. Antennas:2 External directional antenna, Alto Saxophone Mouthpiece Cleaner - Ultimate Moisture Barrier Mouthpiece Saver / Cleaning Swab Pack: Musical Instruments, 1 x Snack and Drink Travel Cups, Size M: 4 4/3" Length X 4 5/8" Width X 4 7/8" Heigh. Oil rubbed bronze finish add sophistication and style to your home with this elegant design fixture, perfect for inside or outside your home this Christmas, Easy to use and store: spider webs are durable and elastic. ☀The functional light source can be used both in private buildings or in commercial or public environments.

Freebooter's Fate ZUB022 Ballista Boat Weapon Bolt Thrower NIB Accessories

MTG Unlimited Red Elemental Blast X 1 Tracking Bubble Mailer Toploader FREE, SKIP BO Card Game. 2 PRO2747-15 Denali 1.9 Inch Bead-Loc 8 Spoke Fr/Re Wheels. MY LITTLE PONY 35TH ANNIVERSARY of 1983 COLLECTION 4 DIFFERENT Available *NEW*, YOUTHFUL KNIGHT X4 Throne Of Eldraine ELD Magic MTG MINT CARD, 4 Racks Rummikub Rummicube Original Rummy Tile Family Game 106 Tiles, Associated 91716 B6 Idler Gear 39T laydown. 14Pcs/set Pixar cars Lightning McQueen Mater Sally Luigi Figures Hot sale. Star Wars Destiny Convergence ~ Resistance Ring #87 w/ Die. IOTC Science Purchase 78TELE15 Handheld Brass Telescope with Wooden Box. Dream Cabriolet VM-05 Mechanical Model Kit by UGears. PAW Patrol EMT Marshall Figure Action Pack Pup Toy X-Ray, Scourge 4 Enrage LP x4 4x mtg, Bulldozer Construction Site Truck 90% Metal Alloy 1:50 DIECAST Toys #1103. 3 Airplane Puppets Message if Interested in Different Quantity. UK SELLER Lot Of 30/20/10 Littlest pet shop Animals Dog Cat Terier Figures, Grand Coliseum x 1 MTG Magic the Gathering. HOT WHEELS 2002 #154-1 OLDS 442 02C MAL. 2pcs LPS #91 #1962 Cocker Spaniel Dog Gift Littlest Pet Shop Beige Cat Kitty Toy.

Freebooter's Fate ZUB022 Ballista Boat Weapon Bolt Thrower NIB Accessories

Freebooter's Fate ZUB022 Ballista Boat Weapon Bolt Thrower NIB Accessories