Miért kell a Ti esküvőtökre is egy selfie tükör?

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az esküvőkön a selfie box és a selfie tükör. Ez a két modern tárgy szuper kelléke lehet a ti esküvőtöknek is. Egy önálló fotós feladatát látják el, ráadásul a vendégek maguk készíthetnek vele vicces vagy komoly képeket, amit akár azonnal meg is kapnak.
Mindössze egy 3×3 méteres konnektorral ellátott és esőtől védett, fedett helyre van szükségetek (amennyiben kinti esküvőt terveztek), ahova a selfie mirror elhelyezhető. Ezenkívül már csak egy asztalról kell gondoskodnotok, ahova a kiegészítőket elhelyezitek, és már készen is áll minden. Nem csak Szombathely és Győr térségeben, hanem országszerte is bérelhető a szelfibox.
Ha ez még nem győzött meg titeket, akkor jöjjön 7 indok arra, hogy miért érdemes bérelni nektek is egy selfieboxot a lagzira!

Könnyen használható
Szerencsére a selfie tükrök és boxok használata könnyen, néhány perc alatt elsajátítható, nem kell órákig magyarázni a használati utasítást senkinek sem. Ezt akár az esküvői ceremóniamester is könnyen ismertetheti a násznéppel. A képek érintésre készülnek, a tükör megérintése után nektek már csak pózolnotok kell a megfelelő pillanatra várva, és már el is készült a fotó.

Látjátok magatok kép készítés közben
Nincs is jobb, mint amikor mindenki látja, miről készül a kép. A hatalmas szelfitükörben a násznép minden tagja jól kivehető, így könnyen magatok is beállíthatjátok a képet, és egyszerűen összehozhatók a viccesebbnél viccesebb családi és baráti fotók. Az idősebb korosztály is örömmel fogja venni, hogy egy igazi tükörben látja magát, és nem egy képernyőn.

Lesz egy plusz fényképész az esküvőtökön
Azaz nem csak egy plusz fényképészetek lesz, hanem néhány perc erejéig mindenki az lesz. Mialatt a hivatalos fényképész az esküvő különleges pillanataival, a menyasszonnyal és a vőlegénnyel lesz elfoglalva, a násznép addig is fotózkodhat kedve szerint, amikor csak akar.

Fergeteges képek, akár azonnal
Az rendes képeken kívül elektronikus formában animált képeket és rövid videókat is fel rögzíteni a gép. Az e-mailes küldés mellett akár rögtön ki is nyomtathatók a képek, de elektronikus formában is megőrzésre kerülnek. Ezeket utólag megkapjátok, illetve később is elkészíthető a papír változat bármelyik képről. Már alig várjátok, hogy végig nézhessétek a násznép viccesebbnél viccesebb képeit, ugye?

selfiebox – selfiemirror / selfie box – selfie tükör

Hanayama HUZZLE Disentanglement Cast Metal 3D Puzzle Difficulty Level 5 JAPAN

Buy Fujin HooAMI Bar Necklace Personalized Birthstone Name Necklace - 925 Sterling Silver Made Any Name (Silver) and other Pendants at. Buy Stud Earrings for Women Female Boucle d'oreille Crystal Earring Gold Jewelry Brincos Mujer, Desigual Women's Manhattan Knitted Legging at Women’s Clothing store. Buy CUTICATE 10pc Unisex Waterproof Travel Sunglasses Eyeglass Bags Sun Glass Pouch Black: Shop top fashion brands Eyeglass Cases at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Our wide selection is elegible for free shipping and free returns, Buy NCAA Sam Houston Bearkats RYLSHS04 Unisex Slapshot Vintage Jersey T-Shirt and other T-Shirts at. US X-Large=China 3X-Large:Length:30, JimHappy Happy Monther's Day Hat for Men and Women Winter Warm Hats Knit Slouchy Thick Skull Cap at Men’s Clothing store, All the bling rhinestone together with unique lotus shape, Are you expecting a baby girl soon, - Comes with a gift box that has a stylish storage pouch. Silver-Tone Crystal Open Faced Stud Earrings: Clothing, The content of the main fabric content:71%. classic and versatile for both girls and women ladies. This Hawaiian Shorts Not Shrink After cold water Or Machine Wash. Material :Our flannel shirt is made of 100% cotton with a special wash for a soft feel and maximum comfort, Buy Men's low cut athletic Ankle sock pink army digital camo Cute Short Sock and other Athletic Socks at. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns. These are perfect for use underneath clothing or for a day out. Franco Sarto Women's Millicent Black Leather Flat.

Hanayama HUZZLE Disentanglement Cast Metal 3D Puzzle Difficulty Level 5 JAPAN

PTK-5621 ProTek RC 20awg Black Silicone Wire Spool 50ft / 15m, 3036 Walthers Cornerstone Farmers Cooperative Rural Grain Elevator HO Scale. SS01-ENB08 Mint Yugioh Destiny Masters 1st Gravekeeper's Recruiter, LEGO Bionicle Technic Instruction Manual Mistika Mata Nui Tahu Kopaka YOU CHOOSE, SEGA Hatsune Miku Project DIVA Arcade Future Tone Fluffy Plush Fallen Angel, 3D Jigsaw Wooden Puzzle "The Temple" 26x15x10 cm Israel Gift Judaica, Mattel Apples to Apples Party in a Box Game the game of crazy combinations. KMC 800 Perfect Fit. Monogram Mini Exacts Camaro,Shelby Cobra,Buick American 1:87 HO Scale 2064. Hot Racing Tamiya Wild Dagger Silver Aluminum Rear Upper Arm WD5708. Xtra Decals 1/72 HENSCHEL Hs-123A-1 & B-1 German WWII Bomber. Maisto 1:24 2016 Bugatti Chiron Diecast Model Racing Car Vehicle Toy New in Box. MTG Statute of Denial 2015Core lot x4 4x Magic the GAthering Cards Counter Spell. Gift Idea NEW Disney Vampirina 32-Page Coloring & Activity Book w/ Stickers. Losi B3920 5 X 8MM Allen PH Motor Mount Screws 4.

Hanayama HUZZLE Disentanglement Cast Metal 3D Puzzle Difficulty Level 5 JAPAN

Hanayama HUZZLE Disentanglement Cast Metal 3D Puzzle Difficulty Level 5 JAPAN